Odbyłem dziś jazdę testową nową Pandą i powiem, że odczucia dużo lepsze niż w dotychczasowej Pandzie. Bardzo podoba mi się jakość materiałów, oraz to, że jest dużo bardziej stabilna i wygodna niż moja Panda. Kolejną rzeczą, która bardzo mi się podobała to radio, jakość dźwięku oraz wyświetlacz między zegarami, który uczy jeździć ekonomicznie
Autko, którym jezdziłem miało dość dobre wyposażenie, ale cena, którą jest warte przekracza 38k, więc coś za coś
Nie podoba mi się silnik, ten egzemplarz którym jeździłem był wyposażony w motor 1.2 69 koni, i nie widziałem różnicy pomiędzy tym silnikiem, a 1.1, który mam w mojej Pandzie.
Kolejnym minusem jest cena, dla mnie ponad 33k za Pandę to za dużo, ale Pani, z którą miałem jazdę testową powiedziała, że pewno za 4-5 miesięcy już będą jakieś rabaty, bo wiadomo, Panda 3 to nowość, a sympatyków Pand nie brakuje i dlatego taka dość wysoka cena.
Ogólnie podsumowując nową Pandę, jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiony do niej - kto wie - może za rok lub 1,5 roku sam złoże zamówienie na takie autko, bo to co nie podobało mi się na pierwszych jej zdjęciach opublikowanych w internecie, na żywo wpadło mi w oko. Mówię tu o tyle autka, który, nie wiem czemu zaczął mi się podobać