Dziś macałem i nawet jechałem
wrazenia: pozytywne. Duzo lepsze wykonanie,plastiki sympatyczniejsze, ogolnie cała jest taka sympatyczna:)
Więcej miejsca jest, czuc, że urosła. Na początku jak wyszła to myslalem ze ten zaokrąglony kwadrat w takiej ilości będzie przeszkadzał lecz tak nie jest! Ładnie zaprojektowane i skomponowane. Wyższe szyby,lepsza widocznosc, wygodniejsze siedzenia, wiecej miejsca, ladniej. A co do prowadzenia to dużo lepiej wyłapuje nierówności, nie buja tak(nie skacze), zawieszenie na +, wyciszenie dużo lepsze, nie wieje tak, silnik wydawał mi się głośniejszy trochę na niskich obrotach niż w mojej 1.1 ale to za pol h wsiądę w moją i będę nasłuchiwał ;D;)
Jedynie co moze nie wypalic to sprzedaż w sensie za duza cena.. Wiem ze wyposazenie w std jest lepsze itd ale jednak wg mnie na razie ludzie będą czekac na wyprzedaże i obniżki. Tą co jechalem to na 40 tyś zł skonfigurowana. WG MNIE, dopoki jest nasza Pandziocha to ta za bardzo nie będzie szła(nie tak jak nasza), wycofają classica, obniżą trochę cenę i szykuje się kolejny sukces. Pozdrawiam
PS. Byłem pierwszą osobą w salonie i pierwsza ktora testowała nową Pandę w salonie w Łodzi na strykowskiej. Ła
godny reprezentant PandaClubPolska