Vanda_LDZ napisał(a):A może pojedziemy na nocny spot wszystkich marek w sobotę na Tesco przy pojezierskiej o 00.00 ??
Szczerze mówiąc to ja się tam wybieram i chyba Maciek też Jędrek też coś wstępnie mówił że by pojechał
Co wy na to jak byłaby reprezentacja Pand ??
bobofrut napisał(a):Witam.
Proponuje spot w dniu 5 lutego jest to niedziela, w godzinach 18-20,
miejsce: Silverscreen parking podziemny (moja propozycja).
Slucham Państwa:D
Lista?;>
Vanda_LDZ napisał(a):A może pojedziemy na nocny spot wszystkich marek w sobotę na Tesco przy pojezierskiej o 00.00 ??
Szczerze mówiąc to ja się tam wybieram i chyba Maciek też Jędrek też coś wstępnie mówił że by pojechał
moszczu napisał(a):
p.s. Panowie czyli przenosimy spot z niedzieli na sobotę czy nocny spot w sobotę swoją drogą
Vanda_LDZ napisał(a):moszczu napisał(a):
p.s. Panowie czyli przenosimy spot z niedzieli na sobotę czy nocny spot w sobotę swoją drogą
Wydaje mi się że kto chce niech wpadnie na nocny spot a zróbmy ogólny w Niedziele jak Bobofrut zaproponował
I tak Ci z nocnego wpadną na ogólny
Powrót do Spotkania, zloty - archiwum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości