Numer postu:#91 przez elitspro » Wt 15:35, 29 lis 2011
Za pierwszym razem podłączyłem do wtyczki która wchodzi do skrzynki bezpieczników w komorze silnika, a za drugim razem wpiąłem się w bezpiecznik od wentylatora.
Numer postu:#95 przez elitspro » Wt 15:56, 29 lis 2011
Tak, po włączeniu zapłonu zapalają się, a po włączeniu pozycyjnych dzienne gasną-czyli zgodnie z prawem. Tylko po wciśnięciu hamulca dzienne wyłączają się, a stop zaczyna świecić. To chyba nie jest normalne.
Numer postu:#98 przez elitspro » So 0:12, 03 gru 2011
Czy jest to prawdopodobne że kabel wpięty w kostkę świateł przednich (docelowo ma być do pozycyjnych) powoduje mi gaśnięcie świateł dziennych po wciśnięciu stopu ? Stop ma coś wspólnego ze światłami przednimi ?
Numer postu:#99 przez Agent » Pn 0:45, 05 gru 2011
Mam prośbę, może ktoś się zna na tym. Jakie najlepiej światełka dzienne kupić do Pandziny? Chodzi mi o to by jak najmocniej świeciły i były z daleka widoczne, na jakie parametry mam zwracać uwagę? Moc i jasność w lumenach/kandelach? Jakie wartości byłyby najlepsze? Cenowo to tak max 150 PLN. Prosiłbym o linki do przykładowych aukcji.
Numer postu:#105 przez Vito » Pt 22:45, 09 gru 2011
Moja światła zapalaja sie jak silnik odpali a nie jak przekręcę zapłon a co za tym idzie nie trzeba ich podpinać pod zapłon. Ida 3 kable 1. masa 2. 12V 3. sygnał z postojowych do wyłączenia dziennych
Trzeci przewód podłączyłem zaraz koło lewej lampy pod fioletowy kabelek ( środkowy w dolnym rzędzie we wtyczce )