Numer postu:#7
przez Czarek15 » N 9:02, 27 cze 2021
Sorry , ale nie obraziłem tu kogoś jakimś wulgaryzmem itp. wyraziłem swoje zdanie , bo myślałem, że ktoś pokieruje gdzie szukać przyczyny i tylko jeden z forumowiczów (za co dzięki) dał odpowiedź choć to nie było to , ale przynajmniej się starał , a reszta wchodząc i tak miała w tyłku... Skoro jest od tego forum i już jak ktoś widzi ten wątek ,a miał coś podobnego lub mniej więcej wie to chyba dobrze by było jak by odpowiedział nawet jeśli to tylko domysły.
A z tym, że daleko nie zajdę to kieruj takie słowa do innych osób nie do mnie , bo tak czy siak rzadko kiedy chcę się doradzić jakiś innych osób w sprawie różnych usterek ponieważ sam wykonuje te naprawy.
I tak wgl. przyczyną w moim przypadku była instalacja elektryczna w której to namieszał jakiś Janusz robiąc odcięcie pompy , które z czasem przestało działać i stąd problem z zasilaniem na niej i warto też zajrzeć pod plastiki przy progu i od strony rączki otwierania maski, a także czasem warto też skontrolować czujnik uderzeniowy , bo lubi się przycinać i nie chce się wcisnąć.
Wysłane z mojego Redmi 7 przy użyciu Tapatalka