Dawidowski napisał(a):Więc prawdopodobnie u Gazdy skrzywili popychacze przy wkładaniu podkładek regulacyjnych
Dawidowski napisał(a):Silniki 1.2 w nowych pandach są już kolizyjne. Potwierdzili mi wszyscy mechanicy i ASO.
Porcelanka była cała więc nic nie mogła porysować. Była tylko pęknięta. Była rysa.
Byłem wczoraj u mechanika z wymontowanym zaworem. Pokazałem i czekałem na reakcję. Po dłuższej rozmowie stwierdził że zawór musiała skrzywić firma która robiła szlify. Nie ASO i nie on. ( Chyba wie co robił) Zawór wziął i powinien.że pojedzie z nim do nich. Oddał część kasy za ostatnią naprawę.
Skąd nagar? Olej wymieniałem co 10-12 tyś. Na gaz wpływu nie mam ale tankuje na Lotosie/shelu/ Orlenie.
Czy gaz jest źle ustawiony? Chyba nie bo teraz super działa na LPG a nic z gazem nie było robione.
Takie wnioski. Trochę się na Pandzie przejechałem i na mechanikach też. Zadzwoniłem też do Aso- Szatan, powiedziałem im co myślę i mocno przepraszali. Ale jest zrobiona i jest teraz super. Pozdrawiam.
Powrót do Mechanika - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości