Numer postu:#1 przez Regis » Śr 23:28, 28 cze 2017
Jak w temacie Zapraszam na pierwszego spota organizowanego przeze mnie
Generalnie jako że miesiąc od ogólnopolskiego minął to i wszyscy na pewno już się stęsknili za sobą Więc i okazja jest dobra
Miejsce: Klucze (punkt widokowy czubatka) https://goo.gl/maps/yKEBH5eZriE2 Data: 15.07.2017 (sobota) Godzina: 17:00 (godzina wstępna, jeśli będą zastrzeżenia można +/- do przodu lub do tyłu )
Numer postu:#6 przez Romix13 » Cz 15:52, 06 lip 2017
1. Regis 2. Carolcia i Camcioo 3.Bakuś Kaśka i Natalia 4. AdaMs 5. JargoV na 90% 6. Romix13 na razie wstępnie na 50%. (bo nie mam jeszcze potwierdzenia czy młoda będzie w pracy czy mieć wolne) ale postaram się być. Jakby ktoś potrzebował to mogę lapka i kable wziąć
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#10 przez tytusolk » Śr 9:24, 12 lip 2017
1. Regis 2. Carolcia i Camcioo 3.Bakuś Kaśka i Natalia 4. AdaMs 5. JargoV na 90% 6. Romix13 7. Tytusolk w komplecie, tylko spóźnieni. Będziemy 17.30-18.00
Numer postu:#12 przez Romix13 » So 11:09, 15 lip 2017
Będziemy
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Dziękuję za, tradycyjnie, wyjątkowo miłe spotkanie. W pustyni najbardziej zdziwiło mnie to, że na pograniczu Małopolski i Zagłębia jest tyle lasu Pozdrawiam organizatorów i uczestników.
Numer postu:#14 przez Romix13 » So 23:08, 15 lip 2017
Dzięki Wielkie za super spota. Jak zawsze przemiłe i wesołe spotkanie i śmiechu co niemiara Wrzucam kilka fotek:
Dzięki było mega wesoło do następnego...