Biorę się za remont pnady i zdecydowałem, że nowe reflektory są potrzbne, bo nie dość, że Panda II słabo świeci to po 10/11 latach i przebiegu 120.000km nie ma mocnych . Zabawa w regenerację i jakieś odświerzanie mnie nie kręci i wątpię później w szczelność lamp po takich zabiegach.
Widzę, że nowy komplet nie jest zbyt drogi. Potrzebuję wersję do elektrycznej regulacji wysokości świateł - to jakiś inny kod czy wszystkie przody mają silniczki wbudowane w środku lampy i nie ma co się na to oglądać tylko założyć, że silniczek w każdej oryginalnej czy zamienniku tam siedzi i koniec?
W Pandzie II Alessi z pierwszą rejestracją 06.02006r czyli produkcją jakoś na przełomie 2005 i 2006. to będzie biała wtyczka (8pin) czy żółta (16pin).
A może dać nowsze lampy z fioletową wtyczką, bo np że są jakoś lepsze albo poprawione czy później produkowane???
No i jacy producenci: widzę TYC, DEPO, jakiś chiński Yunan (te właśnie są bazą do przeróbki na wersję Dau Light).
Czy oryginał fiata 8pin i nie kombinować???
Proszę o szybkie podpwiedzi, bo chcę zaraz zamówić i założyć pod koniec tygodnia.