Numer postu:#77 przez Dorian1.1 » Wt 22:28, 05 maja 2015
Amino napisał(a):Strona główna chwilowo wyłączona. Bobofrut pracuje nad nową, prostszą wersją.
Mnie się ta podobała.
Za kierownicą Pandy życie staje sie piekniejsze:-) Niebiesko-biały znikający punkt... Spokojnie to tylko ja i moja Pandzia:-) http://www.facebook.com/PandapoBydgosku Zapraszam
MES, ELM, KKL i wiedza zawsze pod ręką jesteś w Bdg kontaktuj się
Numer postu:#84 przez Albercik » Pn 10:22, 27 lut 2017
Skoro już jesteśmy przy temacie - bardzo bym chciał zapytać dlaczego nie ma/czy jest możliwość (logiczna, bo techniczna jest) włączenia funkcji ignorowania tematów?
Jest trochę takich tematów, które mnie kompletnie nie interesują i ciągle mi się pokazują na liście nieprzeczytanych, przez co potem muszę je ciągle oznaczać jako przeczytane... Irytujące
Numer postu:#85 przez Albercik » Cz 12:39, 02 mar 2017
Mam jeszcze jeden temat: - nieprzeczytane posty: na innych forach opartych o phpbb - jeśli kliknę na temat z listy nieprzeczytanych postów - jestem od razu przenoszony do pierwszego, nieprzeczytanego postu w klikniętym temacie, a nie na jego początek i potem muszę się zastanawiać które posty już przeczytałem, a których jeszcze nie. Jest to wybitnie upierdliwe i składam wniosek formalny o włączenie tej funkcji
Numer postu:#88 przez Testowy » Cz 15:29, 02 mar 2017
Tomasz, zwróć uwagę na taki mały "dinks" między żółtą "ikoną" oznaczającą nie przeczytany temat i nazwą tematu. Kiedy klikniesz w niego, zamiast w nazwę tematu, jesteś przenoszony do pierwszego nie przeczytanego postu.
Numer postu:#90 przez Deacon » Cz 18:27, 15 mar 2018
Mam pytanie o funkcję "Oznacz działy jako przeczytane". Czy nie lepiej zrobić ją w sekcji "Nieprzeczytane posty" i "Nowe posty"? Nie każdy czyta wszystko i żeby wyczyścić listę trzeba wychodzić na główną.