Numer postu:#1przez Romix13 » Pn 13:06, 01 lut 2016
Zapraszamy na kolejny spontan w Łączanach2 lutego (wtorek) Godz: 17:30 Wezmę kable i lapka do diagnostyki. ADRES: 32-020 Rusocice, mapka https://goo.gl/maps/K4phYDYYR7F2 Lista: 1. Romix13 2. Forsaken 3.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#4przez Romix13 » Wt 13:05, 02 lut 2016
UPG robił...
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Nie dojadę Pany... Także jakby coś to nie czekajcie Dopiero jutro mi ją odda - do wymiany była tuleja ustalająca jeszcze i nigdzie w Krk tego nie było. Dopiero na jutro...
Numer postu:#8przez Romix13 » Śr 10:40, 03 lut 2016
Dzięki panowie za super spota jak zwykle wesoło... i do następnego. Wrzucam fotki od Salka. Kabel się przydał.. u MateuszOff serwis i zaległe błędy pokasowane. Była okazja pobawić się automatem