Numer postu:#887przez tomjoz » Pn 16:29, 06 lip 2015
A dadzą Ci na 10 lat?? Ja też tak chciałem kiedyś zrobić to się to nie opłacało,bo na 5 lat robili i musiał bym do Poznania zawieść więc zamontowałem nową
Numer postu:#888przez Romix13 » Pn 20:48, 06 lip 2015
Tak gość potwierdził że na 10 lat, zresztą Panda Djkodiego też tam była homologowana i jest na 10 koszt operacji 250zł + konserwacja i malowanie od spodu bo troszkę pordzewiała z wierzchu.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#891przez Romix13 » Śr 22:08, 08 lip 2015
Zakonserwowałem wnękę w bagażniku po butli, która jutro zostanie powtórnie zamontowana z nową homologacją na kolejne 10 lat
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#895przez Regis » So 19:38, 11 lip 2015
Kurde... Ja sie zastanawiam jak tam jeszcze 2xchinch + przewód mikrofonowy + przewód od pilota zmieścić a zdjęcia będą sie nie bój jak tylko znów będę mógł patrzyć na aparat bo właśnie foto na weselu robie w tej chwili
Numer postu:#896przez bombel » Śr 17:07, 15 lip 2015
odkręcone podszybie i oczyszczone otwory odprowadzające wodę - zapchane już było strasznie, po myciu na myjni jakież było moje zdziwienie kiedy wjeżdzając na rondo usłyszałem chlup i zobaczyłem wodę na wycieraczce od strony pasażera
Numer postu:#899przez michwas » Cz 21:52, 16 lip 2015
Mogę oficjalnie powiedzieć czujnik skrętu wymieniony i celująco ustawiony, kręcenie kierownicą czysta przyjemność do tego zmiana oleju w silniku i filtra, umycie pandy i odkurzanie.