Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Deacon napisał(a):Są specjalne płyny, którymi psikasz na daną powierzchnię i kot ją omija. No ale musiałbyś całe auto spryskać
Deacon napisał(a):No to nie zostaje nic innego jak zakup wiatrówki i przypilnowanie sierściucha. Brutalne ale jak dostanie z kulki w tyłek to może mu się odechce.
bombel napisał(a):nie ma skutecznego sposobu, zwierzaki to zmora niestety - chyba jedyną opcją jest zamykany garaż wszelkie domowe metody i te z tv zawodzą
Deacon napisał(a):No to nie zostaje nic innego jak zakup wiatrówki i przypilnowanie sierściucha. Brutalne ale jak dostanie z kulki w tyłek to może mu się odechce.
patsi napisał(a):Spróbuj zdobyć psią sierść i ułożyć ją obok miejsca gdzie parkuje samochód, albo kup kocimiętkę i rozsyp ją w miejscu gdzie kot może przebywać bez przeszkód
Deacon napisał(a):Niestety jak spray nie zadziałał to sierść też nie zadziała. Niestety kot to takie sprytne i wredne zwierze, że trzeba mu dobitnie pokazać czego mu nie wolno.
Kulka BB nie zrobi mu wielkiej krzywdy (co innego śrut diabolo). Nie zabije go i nie będzie to żadne znęcanie a tym bardziej szczególne okrucieństwo. Nie popadajmy w paranoję. Ja bym to porównał do dania dziecku klapsa w tyłek Oczywiście nie namawiam nikogo do używania wiatrówki, żeby nie było. Można użyć kulek plastikowych kupionych w sklepie z zabawkami
Lukasz napisał(a):Proponuję minę przeciwpiechotną
Natomiast jak ktoś uważa że śrutem z pistoletu nie boli, to na spota mogę przynieść na co2 i palnąć metalową kulka komuś np. w stopę
Kota to by zdmuchnęło z tego auta trafił by w karoserie to by miał dziursko
Deacon napisał(a):Hmm a jakiś pokrowiec na auto? Wiem, że to uciążliwe z zakładaniem i ściąganiem ale to uchroni auto a może i sierściuchowi nie będzie pasował
olo 1 napisał(a): Faktycznie trudno coś zaradzić. Kocimiętki spróbuj, ale musiałbyś niestety zacząć od usunięcia zapachu ze swojego auta co by nie czuły zapachu.Problem faktycznie ciężki tak samo jak z psami osikującymi koła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości