Numer postu:#76 przez Lukasz » Wt 21:18, 27 sty 2015
Na tych kółeczkach 15" zimowych trze osłoną o progi zwalniające Przez te koła wydaje się, że koza bo są małe. Na ori 17 jest bardziej nadkole wypełnione Seryjny Sport jest niższy i twardszy niż normalne Grande
Numer postu:#80 przez Romix13 » Pt 21:49, 30 sty 2015
Może przypalona
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#81 przez Camcioo » Pt 22:49, 30 sty 2015
Przypałowa czyli że łatwo wpadająca w jakieś problemy ( tutaj np. problemy z policją ) Jak dla mnie za dużo czarnego Ale grunt, że Łukaszowi się podoba
Oferuje konsultacje : treningowe, żywieniowe i suplementacyjne Podłączenie pod Fes-a, Mes-a, Osiowanie, kasowanie błędów itd
Numer postu:#86 przez Lukasz » Pt 0:46, 10 kwi 2015
Tak jak pisałem wyżej Przyszedł czas na letnie papucie Felgi są po malowaniu na kolor z palety BMW Chrome Shadow Kolor jest szary natomiast pod różnym kątem mieni się w czerń na załamaniach wewnątrz felgi, jest także dodane ziarno do claru które powoduje bardzo mieniący się efekt w słońcu, felga jest perłowa natomiast w cieniu jest ziarno mniej zauważalne i Parę zdjęć poniżej zaraz po montażu opon dla Ciekawskich są to Bridgestone Potenza 205/45/17
Numer postu:#90 przez Lukasz » Pt 22:06, 10 kwi 2015
Ma być ORI! z resztą pewnie pod koniec roku bedzie może jakiś nowy wóz Takze zapisywać sie na liste chetnych ;D Bo kupić pewnego diesla to cud w tych czasach ;D