Numer postu:#9 przez ksys » Pt 0:22, 24 kwi 2015
standardowa jazda to 2-3k obrotów, przy 3k zmieniam bieg, na trasie raczej do 90-100 bo jest eko i cicho, natomiast jak się spieszę to się jedzie do odcinki. jak to mówią, auto nie szklanka, jak się silnik rozsypie to się wsadzi inny. póki co to do odcinki jeżdżę jak sprawdzam po modach auto. a mam trasę prawie pod domem, więc jest gdzie testować,ale nie prędkość maksymalną a właśnie przyspieszenie. niedługo będe sobie testował bo zmieniam wałek na wersje 75km. i taką moc chcę uzyskać. ogólnie jestem bardzo zadowolony z dynamiki jazdy tym autem i staje się coraz bardziej zadowolony, ale do 100 mniej więcej, potem za duże opory powietrza.
dla tego też standardowo nie staram się przekraczać tej prędkości, choć jak trzeba to bez mrugnięcia zaworem leci do 170:) więcej na razie nie jechałem bo się bałem:) nie miałem sprawdzonego auta na 100% i jechałem z młodym.
ale myślę że na benzynie by poszła lepiej. skończę mody to jadę na hamownię, będę wszystko wiedział.
pozdrawiam
i nadmienię że to auto nie ma problemu z kręceniem pod odcinkę, byle nie na zimnym silniku i z głową:)