Centralny Zamek z kluczyka i pilota?

Brak prądu, nie świeci lampa, potrzebny schemat...

Moderatorzy: Majkel_B, Pols

Centralny Zamek z kluczyka i pilota?

Numer postu:#1  Postprzez arek_bl » Cz 21:40, 07 sie 2014

Witam
Pytanie moje jest krótkie, czy mozna za pomocą sterownika Car Protect BX60 sterować centralnym też z kluczyka a nie tylko z pilota?
Jeszcze go nie mam podłączonego a chciałbym aby też działał z kluczyka oraz od środka ryglując klamką wszystkie drzwi.
Poniżej schemat podłączenia jaki dostałem z nim.
Tylko gdzie podłączyć te kable od krańcówki z kasety drzwi kierowcy.

http://www.autotronika.pl/files/file_ad ... add-49.jpg
arek_bl
Świeżak

Panda: II dynamit !!!
Imię: arek

Re: Centralny Zamek z kluczyka i pilota?

Numer postu:#2  Postprzez hazi_k » Pt 15:45, 08 sie 2014

Odpowiem koledze o moim centralnym to może coś to wyjaśni. W mojej Pandzie mam założonego Noxona T3 i sygnały od sterowania nim idą na takie małe czarne cudeńko z napisem CARPROTECT (pisane łącznie) i z tego cudeńka wychodzą przewody do siłownika drzwi kierowcy i na pozostałe drzwi w aucie.
Noxon w moim jest potrzebny do tego aby autko migało kierunkowskazami oraz obsługuje bagażnik (otwiera go) i pilot.
Pandę mogę zamknąć/otworzyć zdalnie z pilota, zamknąć otworzyć z kluczyka (otwierają i zamykają się przy użyciu kluczyka wszystkie drzwi- za wyjątkiem bagażnika ale to oczywiste), mogę jeszcze zaryglować auto siedząc w środku wciskając klamkę drzwi kierowcy w pozycję zamknięte.
Mam nadzieje że nie zamieszałem za bardzo i mój przekaz jest dla kolegi zrozumiały.
Jakby coś to niech kolega da znać na PW.
hazi_k
Specjalista

Panda: 1.1 Actual
Imię: Krzysiek

Powrót do Elektryka - problemy techniczne