Zapraszamy na Spota Do Gliwic nietypowego ponieważ nasz kolega który na SCP Bungee się nie boi na zlocie najszybciej przeciąga Pandę i zajmuję II miejsce na najładniejszą.Teraz wykona skok ze spadochronem. Postanowiliśmy tego nie przegapić i się tam zjawić.
Sprawa wygląda tak Skok ma odbyć się w Niedziele o godzinie 16:00 nasz skoczek ma wylądować na ziemi 16:10 lepiej się nie spóźnić propozycja jest taka żeby potem zrobić jakiegoś spota gdzieś w okolicy Aeroklub Gliwice Trynek ( ja już tam będę od 14:30 bo tyle będzie zajmowała przygotowanie do skoku wiec można wpaść wcześniej)
Numer postu:#5 przez Romix13 » Śr 19:48, 11 cze 2014
Noo grubo chciałbym to zobaczyć , zobaczę jak młoda czegoś głupiego nie wymyśli to może uda mi się podjechać do was
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#13 przez Romix13 » Pn 21:26, 16 cze 2014
Gruboooo mixer dałeś radę żałuję tylko że nie mogłem do was dołączyć
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW