Numer postu:#1 przez Forsaken » So 21:18, 03 maja 2014
Witam
Zapraszam na spota w najbliższą środę w Skawinie na parkingu koło Basenu Camena o godzinie 18.00. Postaram się z kolegą Markiem (Przetwornica) rozkminić mój ściemniacz bo coś nie chce współpracować.
Numer postu:#4 przez Romix13 » N 21:51, 04 maja 2014
1. Forsaken 2. 3. Romix13 ...jak mi się uda znaleźć czas to postaram się być, bo mam sporo sprzątania po remoncie w domu. 4. 5. Djkodi (ja będę już po maturze więc chętnie wpadnę) 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. przetwornica 14.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#5 przez SALEK » Pn 20:20, 05 maja 2014
1. Forsaken 2. 3. Romix13 ...jak mi się uda znaleźć czas to postaram się być, bo mam sporo sprzątania po remoncie w domu. 4. 5. Djkodi (ja będę już po maturze więc chętnie wpadnę) 6. 7. 8. 9. 10. SALEK 11. 12. 13. przetwornica 14.
Numer postu:#6 przez Forsaken » Śr 21:42, 07 maja 2014
Dzięki Panowie za spota. A Markowi za pomoc przy ściemniaczu- masz u mnie duże piwo! Czekam na fotki. A tu jeszcze wrzucam jak zachowuje się mój led u żony na ori instalacji. Jak dla mnie super.
Tutaj mój na zwykłej żarówie.
Szybko go rozładowuje. Na zwykłym ledzie myślę że będzie ok.
Mój LED poleciał do żony bo nie wiedzieć czemu na włączonej stacyjce nie chciał całkowicie gasnąć. Może dlatego że był pod CAN.
Ostatnio edytowano Śr 22:01, 07 maja 2014 przez Forsaken, łącznie edytowano 2 razy
Numer postu:#7 przez Romix13 » Śr 21:54, 07 maja 2014
Ciekawe kto tu najwięcej ściemniał ?
Bez modzenia się nie obeszło Marek robił ,reszta patrzyła na lutownice i przetwornice
"Ten kabel to nie ten kabel" cz.2
Dzięki za super spota jak zwykle śmiesznie, wesoło, miło i kawowo było do następnego.. Mały filmik wkrótce...
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#9 przez przetwornica » Śr 22:11, 07 maja 2014
Spot bomba, dzięki wielkie U mnie, Piotrek, nie chodzi to tak fajnie, jak u Twojej żony, przy otwieraniu rozbłyska szybciej, a po zamknięciu świeci długo, na koniec gaśnie szybko i na dodatek widać wyraźnie skokowość wygaszania. Spróbujemy kiedyś z innymi ledami u mnie, może będzie lepiej. Czekam na zdjęcie, jak dokręcam tłumik
masz u mnie duże piwo!
- prawie będzie dla Romka, wiszę mu już od zimowego spota w Bielsku
Numer postu:#13 przez Romix13 » N 21:33, 11 maja 2014
Obiecany filmik