Numer postu:#1przez elitspro » Pn 22:07, 07 mar 2011
Spot w Białymstoku !
Jest ktoś chętny na takie coś ? Zainteresowanych proszę o informację na forum gdzie i kiedy jeżeli znajdzie się ktoś chętny. 'od czegoś trza zacząć...' prawda ?
Myślę, że to coś nowego takie zapoznanie z VAGiem zawsze możemy też zrobić coś pierwszego-mini wcześniej. Czekam na propozycje. Ja z kolegą, a może nawet dwoma będziemy na bank.
Numer postu:#6przez elitspro » Wt 12:13, 29 mar 2011
To najlepiej jak najszybciej oby nie pod koniec kwietnia, bo matura tuż tuż ten weekend odpada bo mnie nie ma, chyba że w niedzielę wieczorem. A może jakoś w tygodniu bywasz tutaj ?
Numer postu:#7przez luki8823 » Wt 17:51, 29 mar 2011
w tym tygodniu będę w czwartek lub piątek ale mam trochę spraw do załatwienia i nie wiem czy byłby czas by się spotkać a weekend mi też nie pasuje najwyżej w następnym tygodniu jak coś to pisz na gg numer wysłałem ci na pw
Numer postu:#9przez elitspro » Pt 21:53, 06 maja 2011
Odświeżam temat. W najbliższym czasie będę organizował spot w Białymstoku. Ciężki orzech do zgryzienia, ale trzeba próbować ktoś chętny, to czekam na propozycje.
Do luki8823: czy pasuje Ci jakiś najbliższy dzień ?
Numer postu:#12przez luki8823 » So 7:53, 07 maja 2011
dziś do 17 mam czas wolny a jutro o 13 muszę być na uczelni spotkać się z promotorem bo w tym roku mam obronę pracy więc o której ci pasuje i napisz gdzie bo mi z bielska przyjazd do białego zajmuje około 40-50 min