Zapraszamy wszystkich chętnych na spota w Babimoście (ul. Królowej Jadwigi 1), który odbędzie się 05.04.2014 (przy okazji ochrzcimy nowy nowy garaż bo nie był jeszcze opijany ;p) . Standardowo będzie grill, bo najwyższy czas rozpocząć sezon odkładania tłuszczyku na żeberkach, w końcu przyszła zima ma być sroga . Natomiast jeśli komuś taka wersja nie odpowiada - jako atrakcję polecamy jedno okrążenie na bieżni za bramą ha ha ha (reszta będzie przy pilnie obserwować)
Numer postu:#8 przez gregory1979 » Śr 22:12, 26 mar 2014
Chętnie bym przyjechał ale szanse są 50/50, bo nie wiem czy będę miał z kim zostawić Patrycję oraz czy nie będę musiał iść do pracy. Niestety większość sobót mam pracujących .
Numer postu:#15 przez Issa83 » N 17:24, 06 kwi 2014
No i po spocie A szkoda bo impreza przednia, wyborne towarzystwo no i w ogóle itd. Tak więc dziękuję serdecznie za przybycie, szczególnie osobom, które się poświęciły i bez trudu pokonały nawet ponad 100km ( i to bez marudzenia;) ). Oby następny garażowy był równie udany i jeszcze bardziej obfity w ludki A teraz czas na fotorelacje:
Nasze autka i zdjęcie grupowe przed bramą:
oczywiście jak co roku trzeba było dokonać dokładnego przeglądu stanu technicznego tutejszego Mi-2
Nie zabrakło też jazdy próbnej dla najmłodszych na jednośladzie (chociaż patrząc na miny to nie jeden by się chętnie zamienił z młodszymi ):
No i esencja spota czyli grilowa biesiada w garażu, a w czasie niej.....:
efekty specjalne by Amino oraz powiedzenie zlotu by ortodonta Mario - "podnieś zęby":