Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
interwojciech napisał(a):Jako, że welurowe z racji pogody za oknem za bardzo się brudzą, to zakupiłem dywaniki gumowe do Miśki - komplet czterech sztuk jako "wyprzedaż z salonu Fiata" tylko 40zł. Wczoraj zamówione, dziś już są na miejscu po przejechaniu pół Polski
http://allegro.pl/dywaniki-gumowe-fiat- ... 84928.html
Wyglądają w sumie na oryginalne, nie?
Jako, że welurowe z racji pogody za oknem za bardzo się brudzą
OsiemKilo napisał(a):Jednak ogólnie rzecz biorąc to się uśmiałem czytając Twój post bo ja wczoraj wyprałem swoje dywaniki "welurowe" i włożyłem do auta ze względu właśnie na aurę pogodową
przetwornica napisał(a):Jako, że welurowe z racji pogody za oknem za bardzo się brudzą
Eee to ja mam na to tańszy sposób - nie trzymam dywaników za oknem, tylko w samochodzie i mi się nie brudzą
Forsaken napisał(a):Przyciemniłem tylne lampy folią.
moszczu napisał(a):Forsaken napisał(a):Przyciemniłem tylne lampy folią.
Wrzuć foto
interwojciech napisał(a):moszczu napisał(a):Forsaken napisał(a):Przyciemniłem tylne lampy folią.
Wrzuć foto
Zdecydowanie czekamy na foto! Ciężko było ją założyć? Jaki koszt był jej zakupu?
Forsaken napisał(a):Niestety nie miałem pomagiera bo we dwie osoby poszło by łatwiej.
Dobrze że kupiłem jedną folię więcej żeby potrenować.
Za 3 arkusze zapłaciłem ok 30zł z przesyłką.
U mnie bez przekleństw też się nie obeszło Podstawa to dobra suszarka i detergent z wodą żeby dobrze sobie ustawić folię przed podgrzewaniem i wygładzaniem.
W dzień zrobię fotki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości