Polecam, ale omijać szerokim łukiem (tak sobie czytam dopiero dzisiaj opinie o nich na google) i w sumie ciężko się z nimi nie zgodzić
Zlecony przegląd gwarancyjny instalacji lpg zajął im w sumie 3 (słownie trzy) dni
(a czy to koniec, nie jestem do końca taki pewien)
Oddałem im sprawny samochód, ze sprawną instalacją - przelatała 20 000 km bez stęknięcia
(montowana w ASO Viamot oddział OLKUSZ)
niestety w Olkuszu zwolnił się gazownik i nie mogłem tam zrobić przeglądu gwarancyjnego - stąd gość z Olkusza polecił jechać do Krakowa żeby nie przekroczyć limitu km., bo gwarancja bla bla bla - jako że nie miałem już innego wyjścia - pojechałem
1 wizyta - czas operacyjny - 1godz - efekt - falowanie na wolnych obrotach
2 wizyta - czas operacyjny 30min - efekt - falowanie na wolnych obrotach plus "jakieś jaja" w momencie przechodzenia z benzyny na lpg
3 wizyta - już bez "dzień dobry" i "prosze Pana", bo miarka się przebrała - czas operacyjny 4godz (kpina)
auto odebrane, czy sprawne - czas pokaże
Pomijam fakt, że zaproponowali kompleksowy przegląd jaki niby się wykonuje przy przebiegu 80k - wymiana oleju, filtrów, regulacja zaworów, zmiana świec i kabli (może coś jeszcze pominąłem a może nie) za jedyne 800zł - mało typa nie wyśmiałem i chyba w zamian za to wsadzili łapy tak, że kosztowało mnie to trzy wizyty u nich - przejeżdzone 300km do samego serwisu, porażka na maxa
Nie chce mieć z nimi nic więcej do czynienia, ogólnie VIAMOT ok, ale OLKUSZ. Filia w Krakowie dla mnie nie istnieje