rosomak napisał(a):Powiedzcie mi czy przy podłączonych ledach po przekręceniu kluczyka na chwilę wam się zapalają i gasną, a na stałe zapalają się po odpaleniu silnika?
rosomak napisał(a):Powiedzcie mi czy przy podłączonych ledach po przekręceniu kluczyka na chwilę wam się zapalają i gasną, a na stałe zapalają się po odpaleniu silnika?
Romix13 napisał(a):rosomak napisał(a):Powiedzcie mi czy przy podłączonych ledach po przekręceniu kluczyka na chwilę wam się zapalają i gasną, a na stałe zapalają się po odpaleniu silnika?
U mnie dokładnie tak jest w trakcie kręcenia rozrusznikiem że gasną i jest to normalna reakcja ,ponieważ wtedy następuje duże obciążenie akumulatora i na tą chwilę LEDy nie dostają dostatecznego prądu
gregory1979 napisał(a):To że po przekręceniu kluczyka zapalają się na 2-3 s. to prawdopodobnie w tym czasie jest przeprowadzany test przez body. Wszystko zależy pod co masz podpięte.
Romix13 napisał(a):Pytaj bombla , on podpinał w ten sposób by dopiero świeciły po odpaleniu.
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości