pawel.plock napisał(a):Ja ze stolicy:P Tylko nie wiem czy pandą dam rade czy meganią
Jak dasz rade to Pandą, pokaż ją wreszcie
pawel.plock napisał(a):Ja ze stolicy:P Tylko nie wiem czy pandą dam rade czy meganią
doldi napisał(a):hEJKA pANY Z WARSIAWKI i okolic to jak robimy???? może by razem wjechać na rynek???? a nie pojedynczo, niech Łodzianie znają iz my również jeździmy w kupie halo łączymy się, ja koło 13 wyjeżdżam od siebie ze wsi... jadę na Łazienki, potem kieruje się na Pruszków, żyrardów i Sochaczew, jadę bocznymi by troszkę nacieszyć oko tę polską pikną jesienią... bo na aftostradzie tylko betony.... i bariery dźwiękoszczelne.... ktoś chętny???? telefon mój był pare postów wyżej
Qnisko napisał(a):Ja bardzo chetnię się dołączę do konwoju Trasa też mi na rękę. Może w Pruszkowie się spotkamy albo gdzieś wcześniej na stacji ?doldi napisał(a):hEJKA pANY Z WARSIAWKI i okolic to jak robimy???? może by razem wjechać na rynek???? a nie pojedynczo, niech Łodzianie znają iz my również jeździmy w kupie halo łączymy się, ja koło 13 wyjeżdżam od siebie ze wsi... jadę na Łazienki, potem kieruje się na Pruszków, żyrardów i Sochaczew, jadę bocznymi by troszkę nacieszyć oko tę polską pikną jesienią... bo na aftostradzie tylko betony.... i bariery dźwiękoszczelne.... ktoś chętny???? telefon mój był pare postów wyżej
Kamillo napisał(a):Kamillo się bardzo chętnie podepnie.... moglibyśmy zrobić spotkanie w Pruszkowie przy Rossmanie naprzeciw Lidla - - - > to jest drugi Lidl w Pruszkowie jak się jedzie od strony Warszawy (pierwszy jest po prawej stronie naprzeciw stadionu Znicza, a drugi jest jak się przejedzie już przec centrum Pruszkowa za takimi technicznymi torami po lewej stronie) - na wysokości tego Lidla i Rossmana jest małe skrzyżowanie z sygnalizacją świetlną. Adres: Al. Wojska Polskiego 56B
Powrót do Spotkania, zloty - archiwum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości