Carolcia napisał(a):Teoretycznie zapowiadają że ma w sobotę nie padać, ale różnie to bywa z tą prognozą i pogodą.
Pomyślę nad jakąś alternatywą, chyba że ktoś ma jakąś propozycję w razie niepogody to niech się z nią podzieli
Miro napisał(a):Carolcia napisał(a):Teoretycznie zapowiadają że ma w sobotę nie padać, ale różnie to bywa z tą prognozą i pogodą.
Pomyślę nad jakąś alternatywą, chyba że ktoś ma jakąś propozycję w razie niepogody to niech się z nią podzieli
Ja mam Parasole i Kurtki przeciwdeszczowe z cukry nikt chyba nie jest
michal napisał(a):A ten parking jest płatny, prawda? Ile złotych monet trzeba uiścić aby ustawić tam swój pojazd? Chyba, że jest już po sezonie i parking jest niepłatny? Na google street view "doczytałem się" 7 zł za samochód.
michal napisał(a):A ten parking jest płatny, prawda? Ile złotych monet trzeba uiścić aby ustawić tam swój pojazd? Chyba, że jest już po sezonie i parking jest niepłatny? Na google street view "doczytałem się" 7 zł za samochód.
Miro napisał(a):Ja mam Parasole i Kurtki przeciwdeszczowe z cukry nikt chyba nie jest
Deacon napisał(a):Mówimy o parkingu koło zamku czy naprzeciwko maczugi?
arti_s napisał(a):Dzięki za wesołego spota
ps. Deacon... Ty nie redukuj biegów i nie wyprzedzaj jak ja sie za Tobą tak blisko trzymam. Ta czarna chmura była masakryczna
Powrót do Spotkania, zloty - archiwum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości