Numer postu:#48 przez Kamillo » Cz 7:42, 12 wrz 2013
14-15 jestem na szkoleniu dla instruktorów nauki jazdy, więc u mnie odpada 21-22 uroczystość rodzinna w Poznaniu, więc też mnie nie ma 28-29 - - wygląda na to, że w ten weekend byłoby OK na dzień dzisiejszy nic tam nie ma
W tej sytuacji przychylam się do wpisu Partyka - niech będzie to opcja nr 3
Potwierdzam ten termin, myślę, że okolice 18:00 byłyby w porządku. Zapowiada się całkiem liczny spot, już trzymam kciuki żeby wszystko wypaliło i żeby było Nas jak najwięcej
Numer postu:#52 przez VipAdiVip » So 11:06, 14 wrz 2013
Mam nadzieję że skończę Pande ;p przed spotem a co do godziny zdało by sie wcześniej 16-17 bo 18 to tak kiepsko wydaje mi sie bo na spocie spokojnie bedziemy z 2h a tutaj juz kiepsko 20 godzina to ciemno
A i jak by ktoś nie wiedział i jechał na zlot z Jeżowa i na Skierki to omijajcie Słupie jadąc przez: Mikulin,Gzów i do Byczki a dalej prosto. W Słupi jest remontowany most i są objazdy które kierują przez straszne drogi.
Numer postu:#56 przez Qnisko » Pn 17:53, 16 wrz 2013
Czyli zostaje tylko niedziela? To nie jest dwudniowy ? Dla mnie to i lepiej bo sobota praca. A co do godziny to proponował bym w takim razie w niedziele troszkę wcześniej bo zakończymy spotkanie późną nocą Może 15 ?
Numer postu:#58 przez bobofrut » Pn 18:32, 16 wrz 2013
Dwudniowy nie, tylko jeden dzień, do wyboru było. Skoro nie pasuje Wam sobota to OSTATECZNIE niedziela. Czekamy na resztę, proszę o wypowiedzi nt. godziny i szykujemy się na spota
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.