krzysiek napisał(a):Ja też nie mam tripa i myśle że przy tych prędkościach trzeba sie liczyć ze sporymi wydatkami, ale u mnie przy predkości 90/100 pali 5,5 pb, z klimą trzeba liczyc jakies 6,5 -7l w trasie.
chyba mówisz o spalaniu gazu?!
krzysiek napisał(a):Ja też nie mam tripa i myśle że przy tych prędkościach trzeba sie liczyć ze sporymi wydatkami, ale u mnie przy predkości 90/100 pali 5,5 pb, z klimą trzeba liczyc jakies 6,5 -7l w trasie.
bob_best napisał(a):krzysiek napisał(a):Ja też nie mam tripa i myśle że przy tych prędkościach trzeba sie liczyć ze sporymi wydatkami, ale u mnie przy predkości 90/100 pali 5,5 pb, z klimą trzeba liczyc jakies 6,5 -7l w trasie.
chyba mówisz o spalaniu gazu?!
Elsynor napisał(a):Szanowni Koledzy ja mam większy problem mianowicie zakupiłem Pande w styczniu tego roku z przebiegiem "0"km i od samego początku spalanie graniczy w przedziale 9.38-9.6 /100 km mierzone pełny bak pełny bak. Misiek jakiś jest mułowaty już 4-o krotnie był na serwisie nic nie mogą stwierdzić nie wiem co robić umówiłem się nawet w Krakowie ze znajomym na hamownie w celu zbadania pracy silnika. Ostatnio pytałem w serwisie co z tym zrobić oni nie wiedza bo nie mogą zrobić wydruków. Autko jest jeszcze na gwarancji. Objawy np na trasie Kraków Jędrzejów pod każde wzniesienie zęby otrzymać min 90km/h trójka inaczej zdycha auto nie obciążone proszę o poradę i ewentualne wskazanie gdzie szukać przebieg 8360km . Może jest ktoś w Krakowie kto rozpozna problem w celu jego zasugerowania w serwisie autko jeszcze 2-a lata na gwarancji
Jeszcze raz proszę o pomoc
tukano napisał(a):Wolne żarty 150km/h to Vmax tego auta (przynajmniej ja na prostej więcej nie dałem rady
złoty napisał(a):Moc 69 KM jest tylko na papierze. Użytkownikom wydaje się, że ich pandziora z taką mocą powinna być dynamiczna i wciska pedał gazu a tu nic tylko zużycie paliwa większe
a to jest mistrzostwo z racji zawodu robie 150 tyś km rocznie , wsiadam do pandy i jade kangurami jak na elcezłoty napisał(a):przy zimnym silniku bardzo nerwowe zachowanie auta przy dodawaniu gazu
Proiss napisał(a):z racji zawodu robie 150 tyś km rocznie
Powrót do Mechanika - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości