OsiemKilo napisał(a):Działanie wycieraczek w zaleznosci od jazdy jest chyba w wielu pandach tylko nie kazdy o tym wie. U mnie wyglada to tak, ze podczas jazdy wlaczam wycieraczki na prace ciągłą i dosłownie na moment przełączam na czasowe i spowrotem na ciągłą prace. Manewr ten uruchamia "inteligentne wycieraczki". Po zatrzymaniu auta przelacznik jest dalej w pozycji "praca ciągła" a wycieraczki zamiatają czasowo.
3 - jazda z włączonymi wycieraczkami w pracy ciągłej - zmniejszenie prędkości poniżej ok. 5 km/h i zatrzymanie powoduje przejście do pracy przerywanej - również logiczne i bardzo fajne, w końcu przy zatrzymaniu nie potrzeba, żeby machało cały czas, wystarczy oczyszczenie szyby co parę sekund.
OsiemKilo napisał(a):No tak, w instrukcji jest napisane, ze jest taka opcja ale nie ma slowa na temat jak z niej korzystać. Mam racje?
OsiemKilo napisał(a):Działanie wycieraczek w zaleznosci od jazdy jest chyba w wielu pandach tylko nie kazdy o tym wie. U mnie wyglada to tak, ze podczas jazdy wlaczam wycieraczki na prace ciągłą i dosłownie na moment przełączam na czasowe i spowrotem na ciągłą prace. Manewr ten uruchamia "inteligentne wycieraczki". Po zatrzymaniu auta przelacznik jest dalej w pozycji "praca ciągła" a wycieraczki zamiatają czasowo.
OsiemKilo napisał(a):No popatrz, u mnie tak to nie działa. Gdybyś prześledził uważnie temat, to byś przeczytał mój post, na temat tego jak wygląda u mnie załączanie funkji automatycznych wycieraczek. I nie dzieje się to automatycznie.
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości