Prośba o pomoc-Unistar 666 4x4
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
- olo 1
- Maniak
- Imię: Olek
- gadu: 0
- Panda: "Błękitna"
1.2 Dynamic - Lokalizacja: Wałbrzych
Prośba o pomoc-Unistar 666 4x4
Hej.Mam nietypową prośbę do wszystkich,poszukuję każdego materiału,zdjęcia,opisu,cokolwiek(o namacalnych szczątkach nie wspominając
)dotyczących "Dakarowych"Starów.Generalnie materiałów,które pomocne będą w procesie odbudowy.Kontakt na priv.Z góry dziękuję 
- Pentium
- Bywalec
- Imię: Janek
- Panda: Actual 1.1 2007 Lougne 1.2 2014
Re: Prośba o pomoc-Unistar 666 4x4
Pisz do Patryka Mikiciuk z TVN Turbo, który prowadzi fantastyczny program pt. "Legendy PRL".
Jakiś czas temu, w tym roku leciał odcinek, którego bohaterem był uczestnik rajdu Paryż-Dakar emerytowany pracownik FSC Starachowice, który odbudował od podstaw Stara 266 dokładnie tak jak ten, na którym jechał w rajdzie !!!
Wspaniały człowiek-pasjonat, P.Mikiciuk na pewno da Ci kontakt do Tego Pana, a dalej to już myślę masz z górki.
Jakiś czas temu, w tym roku leciał odcinek, którego bohaterem był uczestnik rajdu Paryż-Dakar emerytowany pracownik FSC Starachowice, który odbudował od podstaw Stara 266 dokładnie tak jak ten, na którym jechał w rajdzie !!!
Wspaniały człowiek-pasjonat, P.Mikiciuk na pewno da Ci kontakt do Tego Pana, a dalej to już myślę masz z górki.
- olo 1
- Maniak
- Imię: Olek
- Panda: "Błękitna"
1.2 Dynamic - Lokalizacja: Wałbrzych
Re: Prośba o pomoc-Unistar 666 4x4
Akurat ta linia jest mi osobiście znana.Jerzy Mazur,bo o nim mowa, zbudował replikę swojego Stara.Poszukuję materiałów zapomnianych, zdjęć robionych przez inne osoby, które pozwolą dokładniej odwzorować oryginał.