Witam,
Po wymianie licznika zdecydowałem się na zakup i zamontowanie przełącznika zespolonego z TRIP'em. Mam jednak problem ze zdjęciem kierownicy.
Z tego, co czytałem to trzeba włożyć w trzy otwory płaski śrubokręt i przekręcić go o 90 stopni. Próbuję jak mogę i nie potrafię jej zdjąć. Stąd moje pytania:
1. Czy do wszystkich trzech otworów trzeba jednocześnie włożyć śrubokręty i przekręcić je?
2. Czy przy przekręcaniu słychać trzaski?
z góry dzięki
Ariel
Przełącznik zespolony - kierownica
- gregory1979
- Klubowicz
- Imię: Grzegorz
- Panda: Fiat Tipo 1.4 LPG BRC
była 0.9 TwinAir Turbo 2012 r. LPG BRC oraz 1.1 Actual 2003 r. LPG BRC - Lokalizacja: Środa Wlkp. PSR
- Generacja: ...
- Paliwo: inne
Re: Przełącznik zespolony - kierownica
W ten sposób zdejmuje się tylko poduszkę powietrzną. Dopiero po zdjęciu poduszki można odkręcić kierownicę.
- bobofrut
- Admin na emeryturze
- Imię: Patryk
- gadu: 2476555
- Panda: 1.1[LPG] | 06' | Active+ | Rosso199
Witaj.
"1. Czy do wszystkich trzech otworów trzeba jednocześnie włożyć śrubokręty i przekręcić je?"
Odp: Nie, nie do wszystkich jednocześnie, możesz pokolei każdy z osobna. Nie jest (za pierwszym razem) łatwe ściaganie tej poduszki,musisz kombinowac niestety 1wszy raz słabo idzie
Ciężko opisac jak zdjąc, musisz kombinowac. I tj gregory napisał, po zdjęciu poduszki możesz odkręcic kiere.
"1. Czy do wszystkich trzech otworów trzeba jednocześnie włożyć śrubokręty i przekręcić je?"
Odp: Nie, nie do wszystkich jednocześnie, możesz pokolei każdy z osobna. Nie jest (za pierwszym razem) łatwe ściaganie tej poduszki,musisz kombinowac niestety 1wszy raz słabo idzie
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.

- zamberek
- Wymiatacz
- Imię: Maciek
- gadu: 8468647
- Panda: '05 1.1 VAN LPG
A tutaj masz pokazane i opisane jak to zrobić: http://forum.pandaclubpolska.org/viewto ... f=7&t=2437" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2015, 19:59 przez Romix13, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawiono link.
Powód: Poprawiono link.
-
arielpod
- Świeżak
- gadu: 0
- Panda: Panda II Active
Dzięki bardzo! W takim razie jutro spróbuję.