Witam. Dzisiaj przy wymianie świec zauważyłem, że oto ta wtyczka (foto w linku) nie jest wpięta. Proszę o odpowiedzi, bo nie wiem co z tym robić.. auto jest B+G http://speedy.sh/CjpEb/DSC-0008.jpg
nie trzeba pobierać tylko klikamy w opis pliku i się otworzy
Ostatnio zmieniony wt 19:10, 05 mar 2013 przez Zwierzak, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Proszę stosować się do punktu 11. regulaminu forum oraz używać wyszukiwarki. Niestosowanie się poskutkuje ostrzeżeniem.
Mam takie pytanie praktycznie na skrzyni biegów leży mi wtyczka chyba 4 pinowa taka standardowa z oringiem gumowym no i ona jest w mojej pandzie wolna czy dobrze mniemam, że to jest do wersji z automatem? Jak w weekend zrobię zdjęcie to zapodam.
To jakim cudem mi licznik działa ? Chyba nie to, Ani jeszcze nie ma jak wróci z pracy to będzie za ciemno zrobię jutro lub pojutrze i tu zapodam zdjęcie
Kolega Chylak pytał o tą jedną wtyczkę, ale ja w tym miejscu mam dwie i od czego ta druga?
Ta druga jest od sterowania elektrycznych lusterek.Czy wie ktoś czy da radę w ASO kupić wiązkę do połączenia tej kostki z sterowaniem lusterkami na tunelu środkowym?
Do czego ten czujnik wkręcony jest na blok od strony ściany grodziowej, patrząc po budowę i sposobie montażu to tak jak by dodatkowy czujnik temp. nie mam pomysłu do czego to kto podpowie?
Pewny jesteś? Wydawało mi się, że jest w innym miejscu ten który zapodałem jest od wewnętrznej strony tzn. na bloku silnika w stronę tyłu samochodu od strony grodzi przy rozruszniku. Chociaż rodzaj wtyczki (taka kijowa ze sprężynką nie do odpięcia) wskazuje, że pewnie masz racje