Ja mam na NESTE i jestem zadowolonyPjotrek pisze:Lotos nie lotos, zawsze warto by było mieć taką kartę w kieszeni. Na Neste jest podobnie z tym że 5 groszy na litrze raptem i to przy wcześniejszej wpłacie na konto systemu Neste...
znizki na paliwo
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
- pandavan
- Profesjonalista
- Imię: MACIEK
- gadu: 8918275
- Panda: Black&White
- Generacja: ...
- Paliwo: inne
- Kontakt:
Re: znizki na paliwo
Dogoń i złap za ogon! Dasz radę...??;>
- Dreamcatcher
- Klubowicz
- Imię: ...
- gadu: 0
- Panda: 1.3 JTD
znajomy pracujący w orlenie twierdzi iż nawet shell bierze paliwo z polskich rozlewnie (akurat shell z Lotosu) a cały v-power to to samo zwykłe paliwo tylko z dodatkiem "uszlachetniacza".Deacon pisze:no owszem, mieszkam kolo terminala paliwowego i paliwo biora skad prawie wszystkie koncerny. ale powtarzam - v-power racing i v-power diesel jest importowany z niemcowni.
z góry mówię iż powtarzam com usłyszał, sam zdania nie mam.
- pandavan
- Profesjonalista
- Imię: MACIEK
- gadu: 8918275
- Panda: Black&White
- Kontakt:
Oglądałem kiedyś o tym program i też tak mówili...Dreamcatcher pisze:znajomy pracujący w orlenie twierdzi iż nawet shell bierze paliwo z polskich rozlewnie (akurat shell z Lotosu) a cały v-power to to samo zwykłe paliwo tylko z dodatkiem "uszlachetniacza".Deacon pisze:no owszem, mieszkam kolo terminala paliwowego i paliwo biora skad prawie wszystkie koncerny. ale powtarzam - v-power racing i v-power diesel jest importowany z niemcowni.
z góry mówię iż powtarzam com usłyszał, sam zdania nie mam.
Dogoń i złap za ogon! Dasz radę...??;>