Numery z pudełek spiszę przy najbliższej okazji, bo zostały w bagażniku i już nie chce mi się dziś wychodzić w tak masakryczną pogodę
Wymiana lusterek
- Szumak
- Świeżak
- Imię: Jacek
- gadu: 0
- Kontakt:
Re: Wymiana lusterek
Zakres regulacji jest odpowiedni do moich gabarytów - mam dostateczne pole manewru we wszystkie strony... ale oczywiście to będzie zależeć od wzrostu i ustawienia fotela.
Numery z pudełek spiszę przy najbliższej okazji, bo zostały w bagażniku i już nie chce mi się dziś wychodzić w tak masakryczną pogodę
- Albercik
- Administrator
- Imię: Tomasz
- Kontakt:
Thx.
Mój passat na motostat.pl:
Informacje, porady, części: 666-013-348
Zabawy z CAN'em: http://canbusfreaks.ovh/blog/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zabawy z CAN'em: http://canbusfreaks.ovh/blog/" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam,
czy możecie podać jakie są wymiary luster (elephant).
W mojej Pandi lusterka są oryginalne i przyznam, że trochę małe. Zastanawiam się czy warto je wymienić.
czy możecie podać jakie są wymiary luster (elephant).
W mojej Pandi lusterka są oryginalne i przyznam, że trochę małe. Zastanawiam się czy warto je wymienić.
- Pentium
- Bywalec
- Imię: Janek
Wymiarów teraz Ci nie podam (autko w garażu, a ja w domu pod kocem), ale na pewno warto wymienić, komfort obserwacji tego co za nami jest bez porównania lepszy. Wystarczy przejechać się Pandą z małymi lustrami i Pandą z dużymi lustrami - np. P III, aby docenić różnicę.
- Majkel_B
- Moderator
- Imię: Michał
Mam u siebie fabryczne elefanty, komfort jazdy z nimi nieporównywalny, widać znacznie więcej. Polecam się w takie zaopatrzyć, będziesz zadowolony!
Co do wymiarów to mogę Ci je zdjąć jutro jak odbiorę auto od lakiernika.
Co do wymiarów to mogę Ci je zdjąć jutro jak odbiorę auto od lakiernika.
- Albercik
- Administrator
- Imię: Tomasz
- Kontakt:
powiem tak: zmianę zwykłych na duże mam za sobą. Jeśli chodzi o wymiary to olej to. Po prostu zmień. To jest taka różnica, jak pomiędzy patrzeniem na TV 7" kontra 70". A jak założysz do tego szkła asferyczne jak ja - zjawisko martwego pola nie występuje w ogóle. W dodatku widzisz i ziemię koło auta, i dach (przydatne przy parkowniu pod drzewem z gałęziami nad parkingiem).
Ale... żeby nie było kolorowo - nie kupuj zamienników! Ja mam PolCar i tak koszmarnie drżą w czasie jazdy, że się zastrzelić można. Jak kupować to tylko oryginały, które można upolować w dobrych pieniądzach jak ma się trochę cierpliwości.
Ale... żeby nie było kolorowo - nie kupuj zamienników! Ja mam PolCar i tak koszmarnie drżą w czasie jazdy, że się zastrzelić można. Jak kupować to tylko oryginały, które można upolować w dobrych pieniądzach jak ma się trochę cierpliwości.
Mój passat na motostat.pl:
Dzięki za rady.
To zaczynam rozglądać za dużymi lusterkami [emoji846][emoji41]
To zaczynam rozglądać za dużymi lusterkami [emoji846][emoji41]
Witam,
Lusterka właśnie zostały wymienione na duże (elephanty).
Udało mi się znaleźć oryginały na alegro.
Tak jak pisaliście widoczność w lusterkach jest o "niebo" lepsza, niż w tych małych.
Jeżeli chodzi o wymiary luster, to wygląda to tak (wys. x szer):
- małe: 8,5 cm x 14 cm
- duże: 13 cm x 16 cm.
Do odkręcania przydały się kombinerki z zagiętym noskiem
Lusterka właśnie zostały wymienione na duże (elephanty).
Udało mi się znaleźć oryginały na alegro.
Tak jak pisaliście widoczność w lusterkach jest o "niebo" lepsza, niż w tych małych.
Jeżeli chodzi o wymiary luster, to wygląda to tak (wys. x szer):
- małe: 8,5 cm x 14 cm
- duże: 13 cm x 16 cm.
Do odkręcania przydały się kombinerki z zagiętym noskiem