Witam, to mój pierwszy post (nie licząc tego w dziale powitań ) powiedźcie mi czy jest możliwość dorobić kluczyk, chodzi mi o to, że samo wykonanie frezu jest na pewno łatwe, a na pewno tanie. Problem robi się z immobilizerem. Czy jest jakaś możliwość w warunkach domowych przekopiowania go z innego kluczyka lub za pomocą karty Fiat Code?
Kodowanie immo to droga sprawa, od 200zl. W warunkach domowych, bez odpowiedniego i drogiego sprzętu tego nie zrobisz. Jak chcesz zmodzic kluczyk, to możesz przełożyć samą pastylkę immo
Makaron z serem wiruje, wiruje, wiruje... to mnie kręci!
Jak się dowiadywałem to za wycięcie grotu i kluczyk z logo fiat z miejscem na pastylkę kluczykarz chciał 60zł. Było to bodajże rok temu. Mam tylko jeden kluczyk i chodziło mi o cos do otwierania bagażnika. Machnąłem wtedy ręką i po jakims czasie dorobiłem przycisk.
Ano własnie jeden kluczyk. Powiedzcie za ile dałoby się pastylkę skopiowac. Czy zostaje wkodowanie do immo nowej?
bambrys pisze:ja ostatnio pytałem z ciekawości u gościa co dorabia do wszystkiego to powiedział 100 zł z kodowaniem
A wiesz może czy byłby w stanie dorobić grot do scyzoryka na podstawie kodu mechanicznego?
Słuchaj nie wiem , nie jestem w stanie Ci powiedzieć musiałbym się spytać . We fiacie pewnie nie było by z tym problemu a u takiego prywaciarza to nie wiem
A orientujecie się ile kosztowało by dorobienie kluczyka z pilotem. Mam jeden kluczyk i otwieram normalnie bez pilota a męczy mnie to, bo mam centralny i chciałbym otwierac z pilota. Mam kod itd:)