Spróbujmy jeszcze raz! A więc...jak w temacie proponuje datę 18.11 miejsce i godzina do ustalenia oczywiście Tylko najważniejsze pytanie..kto się pisze na spota
zamberek pisze:Spróbujmy jeszcze raz! A więc...jak w temacie proponuje datę 18.11 miejsce i godzina do ustalenia oczywiście Tylko najważniejsze pytanie..kto się pisze na spota
Ja, tylko po 18:00, bo wcześniej mam szkołę. Miejsce, może parking Arkadii?
- Najlepszym przyjacielem faceta jest pies !
- A kobieta ?
- Walczy o dziewiąte miejsce z lodówką ...
przepraszam, ale w związku z dość dużymi kłopotami z drugim autem (takimi na 5-6 tys zł) nie dam rady się pojawić. dla mnie może się okazać, że dopiero ferie zimowe mogą być momentem, gdy będę dysponował nadwyżką czasu... ale Wam miłego spota Koledzy
Tak sobie myślę, że w niedzielę o 19:00 trzeba będzie szukać miejsc na obrzeżach parkingu. Proponuję poziom -1, sektor żółty od numeru 01. W razie czego może zrobimy wymianę numerów telefonów w razie niemożliwości odnalezienia się?
- A kobieta ?
Jarecki8810 pisze:Tak sobie myślę, że w niedzielę o 19:00 trzeba będzie szukać miejsc na obrzeżach parkingu. Proponuję poziom -1, sektor żółty od numeru 01. W razie czego może zrobimy wymianę numerów telefonów w razie niemożliwości odnalezienia się?
Znaleziono tajemnicę braku włączania oświetlenia wnętrza u Zamberka, obejrzano po raz kolejny Pandę Czykita i ustalono, że spot w grudniu odbędzie się w ogrzewanym, zamkniętym pomieszczeniu.
- A kobieta ?