ma16 pisze:Uwaga temat dotyczy licznika z koncowka 246 czyli licznik emotion!! Te co sa wystawiane na allegro sa to liczniki z nowym softem. Panowie bo w tym momencie mamy male zamieszanie w temacie i tak naprawde juz nie wiadomo co robimy?
Worczynski pisze:Sam kupiłem niedawno licznik Dynamica, do actuala totalnego golasa, bez niczego, i działa jak malowany, tripa zrobiłem według manuala amino i naprawdę wszystkie funkcje działają jak znalazł!
Licznik dynamic to minimum. Dochodzi tylko obrotomierz, spalanie.
Emotion to już kompletny wypas.
Jak ktoś ma actuala to faktycznie wystarczy mu dynamic. Ale jak ktoś ma activa lub dynamica to obowiązkowo tylko licznik emotion
Mi w zasadzie starczyłby obrotomierz i śr spalanie czyli dynamic, tak? Tylko z tego co czytałem w innych wątkach to trzeba zrobić koniecznie osiowanie i ustawić przebieg w aso... więc dodatkowe koszty
zalezy za ile je pusci w grupie. ja go pytalem to jedna sztuke mi sprzeda za 350zl+27zl wysylka.
trzeba przeliczyc koszty. ile bedzie wysylka za wieksza ilosc sztuk i podzielic koszty na tyle osob. potem jak do Ciebie to przyjdzie to bedziesz musial to wyslac do ludzi i znowu dodac koszty wysylki.
przelicz koszty i napisz ile wyjdzie za sztuke z kosztami na gotowo. bo jak roznica bnedzie 20-30zl to moim zdaniem bez sensu brac w grupie.
Witam, i ja znam temat wymieniłem trochę maili z jednym z zainteresowanych. 51711246 wersja emotion cene jaką mogę zrobić to 320zl i nie stanowi to czy kupi Pan sam czy większa ilość. To takie minimum za ile mogę oddac. Rozmawiamy o zakupie poza allegro.