Fabryczny subwoofer montaż
- JaceK
- Klubowicz
- Imię: Jacek
Re: Fabryczny subwoofer montaż
Sub to sub... Nie ma co dywagować. Ja też mam odseparowane magnaty 216 w drzwiach przednich.... z tyłu też założyłem
Gra fajnie, soprany super, basy też... ale jednak brakuje tego pier.....cia 
- thomson
- Stały bywalec
- Imię: Tomek
- gadu: 0
Na początku narzekałem na tego suba, że gra cicho, ale teraz mam porównanie z Focusem Mk3 i bas jest chyba na korzyść Pandy 
- AdaMs
- Moderator
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
Ja polecam do bagażnika włożyć BLAUPUNKT GTB 8200A, jest dokładnie to co brakuje Jackowi 
Co do zestawu co pokazał Tomek, sam o nim myślę na wiosnę do ori radia. Jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenie i seryjne głośniku już wydają mi się za słabe przy tej skrzynce w bagażniku
Co do zestawu co pokazał Tomek, sam o nim myślę na wiosnę do ori radia. Jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenie i seryjne głośniku już wydają mi się za słabe przy tej skrzynce w bagażniku
- Albercik
- Administrator
- Imię: Tomasz
- gadu: 8520501
- Kontakt:
Mi się nie wydają za słabe, ale brak gwizdków plus pierdzenie przy ustawieniu głośności powyżej 9 na fabrycznym radiu mnie po prostu wkurza.
Panda to jest... Panda. To nie ma grać jak filharmonia czy brzmieć jak chór armii czerwonej. Ale muzyka ma słyszalna, a nie prrrr prrrr prrrrr prrrr....
Panda to jest... Panda. To nie ma grać jak filharmonia czy brzmieć jak chór armii czerwonej. Ale muzyka ma słyszalna, a nie prrrr prrrr prrrrr prrrr....
- jakimiuczek
- Świeżak
- Imię: Adam
Hm... pod siedzenie ze schowkiem się nie mieści, to może pod siedzenie kierowcy wejdzie? Próbował ktoś? Wtedy by był i schowek i sub!
- Albercik
- Administrator
- Kontakt:
Pewnie by dało radę, ale problem jest z wiązką, która wychodzi pod fotelem pasażera. To IMO już lepiej założyć lewy fotel (kierowcy) od anglika (pasażera), a fotel pasażera wymienić na wersję bez schowka 
- jakimiuczek
- Świeżak
W końcu nikt jednoznacznie nie odpowiedział na pytanie już kiedyś zadane. Ja się dołączam, chętnie bym się dowiedział, gdzie szukać kostki?Albercik pisze:Panowie, mam gorącą prośbę - czy mógłby ktoś wskazać miejsce, w którym należy szukać kostki pod fabryczny subwoofer? Stwierdzenie 'pod fotelem pasażera' jest dość enigmatyczne, a nie chcę rżnąć tapicerki co 5 cm, żeby szukać zaginionej kostki...
- thomson
- Stały bywalec
- Imię: Tomek
- gadu: 0
U mnie kostka wychodzi w okolicy prawego przedniego mocowania szyny fotela pasażera do podłogi. W tym poście wrzuciłem zdjęcie, niestety nie widać dokładnie miejsca gdzie wychodzi kabel z podłogi: http://forum.pandaclubpolska.org/viewto ... 36#p160136" onclick="window.open(this.href);return false; Jak nie zapomnę to jutro zrobię zdjęcie i wrzucę.
- JaceK
- Klubowicz
- Imię: Jacek
U mnie kostka jest , ale co z tego jak instalacja urywa się w złączu D001 czy jakoś tak ( to złącze koło otwierania maski )
- Albercik
- Administrator
- Kontakt:
Bo masz bogatą wiązkę kabiny, ale biedną wiązkę deski. Jakbyś dopadł wiązkę deski to przekładka banalna 
- jakimiuczek
- Świeżak
Będę drążył temat. Po czym poznać czy mam bogatą wiązkę deski, gdzie szukać tego wspomnianego złącza? Trzeba odkręcać plastik pod rączą do otwierania? Może jakieś zdjęcie tego złącza