Jaką instalację gazową wybrać ??

Tutaj rozmawiamy o wszystkim i o niczym.

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Awatar użytkownika
InFeCtuS
Świeżak
Imię: Dawid
gadu: 0

Jaką instalację gazową wybrać ??

Post autor: InFeCtuS »

Siemka nie wiedziałem gdzie założyć temat odnośnie wyboru instalacji gazowej tak więc pozwoliłem sobie w tym dziale :) Posiadam Panda III 2013 1.2 przejechane 9tys jest to mój nowy nabytek z głównego założenia instalacja gazowa ma być dobra w firmowej pandzie miałem instalację od Tartarini i jakoś szału nie było a wręcz wydawało mi się że chłopaki z Auto Gaz Śląsk odwalili fuszerę w tej pandzie no ale mniejsza z tym, czy możecie polecić mi jakiś konkretny model niestety jestem zielony co do tej kwestii czytałem pochlebne opinie o BRC / STAG a do tego dochodzi jeszcze lovato (w rodzinie mają te instalacje gazowe i działają oka) Możecie polecić mi jeszcze dobrego gazownika który złoży to do kupy i nie zedrze ze mnie miliona :) (okolice Katowic) Będę bardzo bardzo bardzo wdzięczny za info i opinie :)
Awatar użytkownika
bombel
Maniak
Imię: Sebastian
gadu: 1320359
Kontakt:

Re: Jaką instalację gazową wybrać ??

Post autor: bombel »

w Tychach jest gazmobil instalują STAG-a cieszą się dobrą opinią, gazowaliśmy tam Focusa i jest :ok:

ale to niestety zależy od koszmarnie wielu czynników, ja u siebie mam Tartarini i jestem z niej zadowolony bo odpukać nie mam z nią problemów :ok:
Awatar użytkownika
Romix13
Wesoły Tramdriver
Imię: Romek

Post autor: Romix13 »

bombel pisze:ja u siebie mam Tartarini i jestem z niej zadowolony bo odpukać nie mam z nią problemów :ok:

Dokładnie tak jak i ja. 8)
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW :)
Awatar użytkownika
kampress
Bywalec
Imię: kampress

Post autor: kampress »

I u mnie Tartarini zalega :)
Awatar użytkownika
skubie
Bywalec

Post autor: skubie »

Wszystko sprowadza się tylko do jednego:
Dobry gazownik i wszystko będzie cykać jak należy. Firma LPG nie powinna Cię interesować, bo dobry gaziarz nie może instalować szmelcu.
Obrazek
ODPOWIEDZ