bombel pisze:Jak nie pali Ci się z kupnem opon aż tak na gwałt to wstrzymaj się jeszcze trochę. Do max. 2tyg będziemy otwierali sklep internetowy m.in z oponami, dla nowych klientów będą możliwie jak najlepsze (najniższe) ceny. Także zapraszam wszystkich bardzo serdecznie więcej info i szczegóły niebawem
ooo bo mi się marzy, że kupię gdzieś fajne felgi w wybranym przez siebie kolorze
bombel pisze:Jak nie pali Ci się z kupnem opon aż tak na gwałt to wstrzymaj się jeszcze trochę. Do max. 2tyg będziemy otwierali sklep internetowy m.in z oponami, dla nowych klientów będą możliwie jak najlepsze (najniższe) ceny. Także zapraszam wszystkich bardzo serdecznie więcej info i szczegóły niebawem
ooo bo mi się marzy, że kupię gdzieś fajne felgi w wybranym przez siebie kolorze
Siemanko tez zamierzam kupić opony General altimax HP 175/ 60 r 14... kupiłem felge Dezent 6j et 28 czy to wszystko podpisuje pod Pande?
- Tato czy ten samochód jest zepsuty???
- Nie synku... to Diesel...
Panie, z Pandą jest jak z celibatem - nie ma prawa stukać ani pukać
I LOVE MY PANDA
Uniroyal Rainexpert. Żona jeździ po górach, czy głównie po mieście? Może zamiast jakieś dobre całoroczne? Np. Hankook Optimo 4s. Zdaje się mają teraz dożywotnią gwarancję (dopóki bieżnika się nie zjedzie).
- Tato czy ten samochód jest zepsuty???
- Nie synku... to Diesel...
Panie, z Pandą jest jak z celibatem - nie ma prawa stukać ani pukać
I LOVE MY PANDA
Osobiście wybierałbym z numeru 1 lub 4, znam te firmy i mogę polecić z czystym sumieniem. O numerze 2 zapomnij, kupić nowe opony z rocznika 2011 to porażka