z góry dziękuje Adrian
daylighty
- VipAdiVip
- Klubowicz na emeryturze
- Imię: Adrian
- gadu: 0
- Panda: <3 BUDYŃ <3
- Generacja: ...
- Paliwo: inne
daylighty
Siema ostatnio pomyślałem nad zmiana żarówki na h7 daylighty wiem ze kilku forumowiczów ma wsadzane czy mógłby ktoś opisać jak to zrobiliście i co urwaliście + jakiej firmy polecacie, jaka barwa
i czy się opłaca wymiana z tandetnych h1
?
z góry dziękuje Adrian
z góry dziękuje Adrian
- OsiemKilo
- Maniak
- Imię: Sławek
- Panda: 1,3 Mjet Van
Re: daylighty
Zmiana zarowki = strata homologacji. Lampa jest homologowana tylko z danym zrodlem swiatla. Jesli zrodlo swiatla (zarowka) nie posiada homologacji lub jest inna niz na lampie to cala lampa traci homologacje. Jest to sprecyzowane przez prawo. Dalej jestes chetny? 
https://driiive.com/8kilo/FiatPanda/" onclick="window.open(this.href);return false; <-- Zobacz moją pandę na Driiive.com
-
Deacon
- Admin na emeryturze
- Imię: Michał
- Panda: Ford Fiesta Mk7 1.6 Motorsport
Camcioo ma wsadzone H7 to jego pytaj 
Sławek jakbyś miał tak patrzeć to żadne zmodowane samochody nie powinny jeździć po drogach
Sławek jakbyś miał tak patrzeć to żadne zmodowane samochody nie powinny jeździć po drogach
- OsiemKilo
- Maniak
- Imię: Sławek
- Panda: 1,3 Mjet Van
Nieprawda. Mozna modzic i robic to z glowa. Moim zdaniem to raczej kombinatorstwo. Napisalem jak to wyglada w swietle prawa, jest to mocno doprecyzowane. Kto w ten sposob modzi swoje auto powieniem miec swiadomosc, ze takie modyfikacje w ekstremalnych sytuacjach moga byc podstawa do odmowy wyplaty odszkodowania przez ubezpieczyciela. Mozna modzic i robic to zgodnie z przepisami. W Polsce od pewnego czasu dzieje sie to co dzialo sie kilka lat temu za nasza zachodnia granicą (glownie wkladanie czescibez homoogacji)ale Polizei sobie z tym w wiekszej mierze poradziło.
Tak jeszcze na koniec dodam, jakby wszyscy mieli pełną swobode w modyfikowaniu swoich samochodow to po polsce jezdzilo by od groma aut na cietych sprezynach, gwintach wlasnej roboty itd. Nie na tym to polega. Wszyscy jestesmy uzytkownikami drog nikt z nas nie chcialby aby takie "kwiatki" poruszaly sie po polskch drogach. To tyle spamu ode mnie. Peace
Tak jeszcze na koniec dodam, jakby wszyscy mieli pełną swobode w modyfikowaniu swoich samochodow to po polsce jezdzilo by od groma aut na cietych sprezynach, gwintach wlasnej roboty itd. Nie na tym to polega. Wszyscy jestesmy uzytkownikami drog nikt z nas nie chcialby aby takie "kwiatki" poruszaly sie po polskch drogach. To tyle spamu ode mnie. Peace
https://driiive.com/8kilo/FiatPanda/" onclick="window.open(this.href);return false; <-- Zobacz moją pandę na Driiive.com
- VipAdiVip
-
Deacon
- Admin na emeryturze
- Imię: Michał
- Panda: Ford Fiesta Mk7 1.6 Motorsport
Ale te lampy są na H3 a nie H1 
H3 - światła mijania
H1 - światła długie
Na korpusie lampy jest błąd bo napisali H1/H1 zamiast H3/H1.
H3 - światła mijania
H1 - światła długie
Na korpusie lampy jest błąd bo napisali H1/H1 zamiast H3/H1.
- VipAdiVip