Forsaken wypatrzony wczoraj (pt.) w godzinach przedpołudniowych na światłach z mojej "6" na Salwatorze w krakowie
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Dziś 29 lipca w godzinach przedpołudniowych namierzona Lili Pandą 4x4 jak wjeżdżała na most od korony w stronę ul.krakowskiej w Krakowie z mojej "8"ki Ponadto w południe namierzona niebieska Panda na zakopiańskiej w kier. Łagiewnik z tablicą "Szymon" na tylnej półce na numerach ST
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
sebek9999 pisze:Srebrna panda na nr rej SH widziana dzi s ok godz 12 w Kołobrzegu
również widziałem tę Pandzie w Kołobrzegu:) byłem gościnnie, a stacjonowałem w Gąskach
tak to ja hehehh
menesz1974
Potrzebujesz pomocy a jesteś w mojej okolicy, pomogę:
holowanie, kawa,herbata,internet
Nie doradzam bo się nie znam, jedynie opisuję co mi się przydarzyło.
zgadza się krzyczałem ale poszłes jak burza heheheh
menesz1974
Potrzebujesz pomocy a jesteś w mojej okolicy, pomogę:
holowanie, kawa,herbata,internet
Nie doradzam bo się nie znam, jedynie opisuję co mi się przydarzyło.
To można by założyć taki wątek Kto gdzie i kiedy wypoczywa lub jedzie Pandą na urlop... być może jeszcze Komuś uda się na jakimś mini spontanie spotkać w tym sezonie urlopowym? ( Z górki przepraszam za offtopa )