bambrys pisze:właśnie napisz coś więcej o motulu bo sam mam zamiar przejść z castrola , napisz z jakiego oleju przeszedłeś i czy widziałeś różnice i jaki masz przebieg
bambrys pisze:właśnie napisz coś więcej o motulu bo sam mam zamiar przejść z castrola , napisz z jakiego oleju przeszedłeś i czy widziałeś różnice i jaki masz przebieg
przechodzisz z castrola na inny olej
czytałem dużo na temat castrola i nie jest on wcale taki naj wiesz to jest duża firma i rozreklamowana płacisz za nazwę a faktycznie to wcale bym się nie zdziwił jak by to był jakiś produkt polski z napisem castrol a motul nie jest pakowany u nas więc może być dużo lepszy
No właśnie tak samo jest z valvaline też jest mało znany więc mało polecany , chce zmienić olej bo po instalacji gazu zaczął mi coś brać olej dlatego chce spróbować z innym olejem
Odpowiem za siebie, nie leje, bo jak dla mnie jest masakrycznie drogi, przynajmniej w aso. I słabo dostępny na stacjach, a w razie problemów na dolewki lepiej mieć jakiś bardziej pospolity. Takie moje zdanie
Ja natomiast również zalewam SELENIE 20K 10W40 zawsze kupuję przez neta 4L i zawsze mi starcza do następnej wymiany a z przesyłką można się wyrobić za te 4l już 140zł
Dajcie pozor na Castrol EDGE Sport 10W60 2x kupiłem i była klasa jakości SM teraz patrzę i dup - SJ co to ma znaczyć?
No to zdegustowany, brak chęci do szukania jakiegoś motula albo valvoline zakupiłem Catrol Formuła RS ale już z klasą jakości SM na szkopskich tablicach.
Pytanie: Czy uznali że u nas się nie kapną, że zmienili klasę jakości, a żeby ubrać leszczy? Czy może uznali, że dłużej nie mogą drukować SM skoro faktycznie jest SJ?