Numer postu:#63 przez Romix13 » Pn 11:23, 03 gru 2012
Te pupcie zdecydowanie rozgrzewają ja chcę już powrotu lata
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#64 przez anathema4 » Pn 19:21, 03 gru 2012
Pośród twórców muzyki zdarzają się wybitne osobowości. Jedną z takich person jest Pan Mike Oldfield. Jakoś cała reszta muzyki na świecie blednie jak słucha się czegoś takiego...
Numer postu:#65 przez PANDARIA » Pn 23:21, 03 gru 2012
I ja się dorzucę ! SERDECZNIE POLECAM
Hunter - zachęcam to zapoznania się z ich twórczością, jak dla mnie najlepszy polski zespół
Dodałabym komentarz, ale
Jedna z piosenek, bez których nie wyobrażam sobie życia, nieśmiertelna i doskonała Boże, co się dzieje ze mną w samochodzie jak tego słucham, czasem mi wstyd na światłach
Numer postu:#68 przez Romix13 » Śr 21:22, 05 gru 2012
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#75 przez anathema4 » N 20:58, 16 gru 2012
Daria znowu zaskakuje wysublimowaniem gustu muzycznego. To rzadkość u młodych ludzi. Od siebie tylko dodam tylko tyle, że na filmiku powyżej widnieje okładka płyty "Machine Head" co jest bzdurą bo utwór nie pochodzi z tej płyty tylko z singla.
Ludziom, którzy wiedzą skąd mógł wziąć się mój nick ta muzyka nie będzie obca...