Numer postu:#16 przez Borys » So 18:51, 03 lis 2012
1. Romix13 2. djkodi - 30 % gdyż mam kumpla wozić na wesele a ono jest ponoć o 15 więc jak by co to byłbym ino na sam koniec 3. Pawell82 4. bombel 5. michal 6. street_angel 7. Miro 8. Forsaken 9. Borys - jak nie będę musiał iść w sobotę na 22 do pracy to napewno sie pokażę
Numer postu:#17 przez Miro » Pn 19:51, 05 lis 2012
Małe sprostowanie zostałem dopisany z automatu do listy ( wielkie dzięki za to hehe ) ja tylko chciałem zasugerować spotkanie w jakimś cieplejszym miejscu żebyście nie marzli
Z przykrością muszę poinformować że się nie zjawię na spocie z przyczyn czysto Logistycznych
Numer postu:#19 przez Romix13 » Pn 22:47, 05 lis 2012
Miro napisał(a):Z przykrością muszę poinformować że się nie zjawię na spocie z przyczyn czysto Logistycznych
My Ci już serwis kawowy i pizzę załatwili a Ciebie nie będzie Szkoda , bo chciałem te twoje białe fele pomacać czy się dobrze lakiernik spisał
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#21 przez Romix13 » Wt 20:17, 06 lis 2012
A jak napiszę ,że bobry będą ? to przyjedziesz ? no to będą
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Numer postu:#23 przez djkodi » Cz 10:13, 08 lis 2012
street_angel, oleje filtry itp możesz wymienić z rana i po południu będziesz wolna więc możesz przyjechać a ja się pojawie z lekkim opóźnieniem i niestety nie Pandą gdyż nie zdążę jej do końca zrobić