rukh napisał(a):Choć przyznać muszę, że faktycznie ojczyzna polszczyzna może tak kłóć w oczy iż mógłbym stracić wzrok
O jakich kłótniach piszesz?
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
rukh napisał(a):Choć przyznać muszę, że faktycznie ojczyzna polszczyzna może tak kłóć w oczy iż mógłbym stracić wzrok
djkodi napisał(a):"Być klubowiczem "
Być klubowiczem to tak samo jak być członkiem rodziny...
JaceK napisał(a): ale z drugiej strony.... jeśli kandydat kupil ramki, kupił polar, zamawia kalendarzyki.... wszystko po to żeby był w to czegoś nie rozumiem...
Deacon napisał(a):ale stwarzanie zagrozenia na drodze swiadomym olewaniem stanu techniczego auta to juz nie przelewki.
Agent napisał(a):JaceK napisał(a): ale z drugiej strony.... jeśli kandydat kupil ramki, kupił polar, zamawia kalendarzyki.... wszystko po to żeby był w to czegoś nie rozumiem...
Ja też tego nie pojmuję. Kalendarzyki cały czas rozdaję, mam nawet koszulkę klubową, którą noszę, ale oczywiście niektórzy lubią czepiać się słówek i wypowiedzi wyrwanych z kontekstu, które tak się mają do bycia klubowiczem jak Panda do formuły 1.Deacon napisał(a):ale stwarzanie zagrozenia na drodze swiadomym olewaniem stanu techniczego auta to juz nie przelewki.
Weź człowieku się ogarnij, przyczepiłeś się mnie jak rzep psiego ogona. Nie znasz mnie, nie widziałeś na oczy mojej Pandy i tego w jakim jest stanie a dyskutujesz.
majkel napisał(a):z tego wszystkiego wynika że, najlepiej stan techniczny Pandolota Agenta ogarnia Deacon, chociaż go prywatnie nie użytkuje, jak również śmie twierdzić że ów człowiek jeździ niebezpiecznie, nie będąc chociażby jego pasażerem . Magia istna magia, coś pięknego, niesamowite zdolności pewnego człowieka xD.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości