Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Deacon napisał(a):gumis napisał(a):co zime widze kretynow jezdzacych na letnich. jeden nie kupuje bo go nie stac co juz wogole uwazam za jakas komedie bo jak stac mnie na auto to stac mnie na jego eksploatacje. nie stac mnie na eksploatacje - nie kupuje auta. niestety Polacy maja problem z logicznym mysleniem i stad tyle trupow jezdzacych po naszych drogach. inni nie kupuje bo "przeciez ja mam 5km do pracy to po co bede kupowal".
po to, zeby bylo BEZPIECZNIEJ.
Agent napisał(a):[..]Nie obrażaj innych ludzi, bo sam wychodzisz na takiego, co dał się zmanipulować przez medialną propagandę[..]
Agent napisał(a):[..]Jak ktoś jeździ ostrożnie, lub robi niewiele kilometrów zimą, to po jaką cholerę ma wydawać na opony, które tak naprawdę nie przydadzą mu się[..]
Deacon napisał(a):skomentuje to tylko tak
Deacon napisał(a):OsiemKilo - toz pisalem, ze z wykonaniem pomyslow u nas jest problem. tylko jak nie podadza przedzialu czasowego to kazdy bedzie sobie roznie interpretowal czy juz moze zalozyc czy nie.
niedostosowanie auta do pory roku równoznaczne z utratą ocAgent napisał(a):Deacon napisał(a):Co do wątku z odszkodowaniami z OC - to niby jak? Ten kto spowoduje wypadek i nie będzie miał opon zimowych, to będzie musiał jeszcze pokryć z własnej kieszeni naprawę auta dla poszkodowanego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości