Gazeta - Autostrada, motoryzacja w stylu włoskim

Tutaj rozmawiamy o wszystkim i o niczym.

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Re: Gazeta - Autostrada, motoryzacja w stylu włoskim

Numer postu:#46  Postprzez oko21 » Wt 19:17, 12 cze 2012

Przepraszam, że się wtrącę. :wink: Jestem zarejestrowany na Waszym forum od jakiegoś czasu. Nie mam Pandy, ale jestem "Fiatomaniakiem" oraz właścicielem Punto II FL. Jestem moderatorem na Forum Fiata Punto oraz jednym z organizatorów naszych zlotów. Tyle wstępu i przystępuję do rzeczy. Widzę, że macie problem z dotarciem do "Autostrady" A na jaki adres piszecie? Prawidłowy adres to: kmh@kmh24.pl, natomiast biura redakcji, znajdują się na ul. Mińskiej 25 w W-wie. I są tam na pewno, ponieważ mam z nimi stały kontakt. "Autostrada" i "Kmh" objęły patronat nad naszym tegorocznym zlotem. Dostaliśmy 100 numerów "Autostrady" i 500 numerów "Kmh" do rozdania na zlocie, ufundowali nam nagrody w postaci rocznych prenumerat dla zwycięzców konkursów, a wcześniej umieścili zapowiedź zlotu na swojej stronie oraz na swoim facebooku. W następnym, czwartym, numerze "Autostrady" zamieszczą fotorelację ze zlotu. W zamian, ich logotypy będą w czołówce filmowej relacji ze zlotu. Chcieliśmy zawiesic ich banner na zlocie, ale prawdopodobnie firma nie zdążyła z wykonaniem. I to tyle. Mamy stały i fajny kontakt z "Autostradą". Pozdrawiam wszystkich Pandomaniaków. :ok:
oko21
Aktywny

Panda: brak

Numer postu:#47  Postprzez Vito » Wt 23:25, 12 cze 2012

hmmmmm......... sam nie rozumie jak to wszystko u nich działa. Mieli maila nie działał, potem kmh i nic. Pisałem też na FB i lipa, wiec nie zachęcają do siebie :( a biorąc pod uwagę ze to coś zamiast "dolce vita" za które trzeba płacić w kiosku to lekko coś jest nie tak.

Ogólnie niema progresu, bo klub jest dla ludzi, a nie dla mediów :P i każdy zadowolony forumowicz/zlotowicz jest dla mnie więcej wart niż jakiś tam artykuł w gazecie :gra:
Vito
Admin na emeryturze

Panda: była - jest pug 508
Imię: Witek

Numer postu:#48  Postprzez oko21 » Śr 8:47, 13 cze 2012

Vito napisał(a): bo klub jest dla ludzi, a nie dla mediów :P i każdy zadowolony forumowicz/zlotowicz jest dla mnie więcej wart niż jakiś tam artykuł w gazecie :gra:
Zgadzam się, bo też stoję z tej strony. Ale jeśli się da, to dlaczego tego nie wykorzystać. Tylko trzeba odpowiednio dotrzeć. Ja wysłałem do nich maila z zaproszeniem na zlot. W odpowiedzi dostałem maila z ofertą patronatu i tyle. Oprócz nich m.in patronowała nam akcja "Prowadzę jestem trzeźwy". Jak chcesz namiary, to na PW mogę Ci podać. Od nich dostaliśmy Breloczki, naklejki i banner na zlot.
oko21
Aktywny

Panda: brak

Numer postu:#49  Postprzez Vito » Śr 23:40, 13 cze 2012

Namiary chętnie przygarnę :D za jakieś czas mogą sie przydać przy organizacji 3 zlotu PCP :)
Vito
Admin na emeryturze

Panda: była - jest pug 508
Imię: Witek

Poprzednia strona

Powrót do Luźne tematy...