Wakacje

Tutaj rozmawiamy o wszystkim i o niczym.

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Re: Wakacje

Numer postu:#16  Postprzez Vanilla » N 23:07, 03 cze 2012

A ja Ci Marek polecam to: http://maps.google.pl/maps?sugexp=chrom ... a=N&tab=wl

Dębki -> ja byłem tam w 5 osób pod namiotami na campingu i było super :!:
Przede wszystkim tak: zakątek jest piękny i co najważniejsze cichy - nie ma tyle ludzi co na półwyspie, a moim zdaniem jest co robić :D
Jest gdzie pójść i gdzie zjeść :D Jak chcesz hotel to też jest kilka. Jak chcesz poszaleć 2 plaże dalej jest plaża VIVY i robią fajne imprezy :D
2 plaże dalej w w stronę Wierzchucina jest plaża nudystów i też robią dobre imprezy :zakrecony:
No i na koniec powiem, że jest tanio :wink:

Co do Chorwacji to myślę, że Pandą może być ciężko na autobahnie utrzymać 130 km/h przy stromości podjazdu. Dodatkowo pozostaje problem braku klimatyzacji, a tam to już jest konieczność :(
Byłem tam większym autem i spisywało się nienagannie, ale cały czas sobie wyobrażałem ile już musiałbym zrobić redukcji w Pandzie żeby jeszcze tu jechała :P Oczywiście nie obrażajcie się - kocham Pandę, ale obiektywnie rzecz ujmując miałaby tam ciężko:/
Chociaż wiadomo - jak się chce to można :ok:
Vanilla
Wymiatacz

Panda: 1.1
Imię: Adam

Numer postu:#17  Postprzez Worczynski » N 23:34, 03 cze 2012

Dębki - całe 4 kilometry od mojej meliny w KB2 :) A imprezki na plaży są przednie, choć Viva aż tak mi nie przypadła do gustu, chodziliśmy w ekipie do takiej tanzbudy krytej strzechą, z parkietem z desek, bo mieli przekozaka DJ :)
Worczynski
Klubowicz na emeryturze

Panda: 1.1 Actual yellow banana! + kuchenka gazowa :)
Imię: Paweł

Numer postu:#18  Postprzez sdss » Pn 20:18, 04 cze 2012

Vanilla napisał(a):A ja Ci Marek polecam to: http://maps.google.pl/maps?sugexp=chrom ... a=N&tab=wl

Dębki -> ja byłem tam w 5 osób pod namiotami na campingu i było super :!:
Przede wszystkim tak: zakątek jest piękny i co najważniejsze cichy - nie ma tyle ludzi co na półwyspie, a moim zdaniem jest co robić :D
Jest gdzie pójść i gdzie zjeść :D Jak chcesz hotel to też jest kilka. Jak chcesz poszaleć 2 plaże dalej jest plaża VIVY i robią fajne imprezy :D
2 plaże dalej w w stronę Wierzchucina jest plaża nudystów i też robią dobre imprezy :zakrecony:
No i na koniec powiem, że jest tanio :wink:

Co do Chorwacji to myślę, że Pandą może być ciężko na autobahnie utrzymać 130 km/h przy stromości podjazdu. Dodatkowo pozostaje problem braku klimatyzacji, a tam to już jest konieczność :(
Byłem tam większym autem i spisywało się nienagannie, ale cały czas sobie wyobrażałem ile już musiałbym zrobić redukcji w Pandzie żeby jeszcze tu jechała :P Oczywiście nie obrażajcie się - kocham Pandę, ale obiektywnie rzecz ujmując miałaby tam ciężko:/
Chociaż wiadomo - jak się chce to można :ok:

Byliśmy w Dubrovniku poprzednią Panda bez klimy i dało rade. Lewy pas też był nasz :) na autobanie :). Jedyny podjazd to na Maselnice jest tak kręty, i wieje, że i tak się nie da szybciej jechać.
sdss
Bywalec

Panda: Była 1.2 Dynamic, Yetas, Astra H i Monster PATSI
Imię: Nieznane

Numer postu:#19  Postprzez patsi » Pn 20:27, 04 cze 2012

Vanilla napisał(a):
:

Dawno, dawno temu Maluchem - z bagażnikiem dachowym - byłam w Alpach, w HR i I kilka razy Seicentem 0,9, nie wspominam tego jako traumy, drogi nikomu nie blokowałam a i najwolniejsza nie byłam

Niebieska panda była w HR 2 razy - zapakowana w sprzęt campingowy + 2/3 osoby daje rade spokojnie - po autostradach - 150 i więcej
patsi
Klubowiczka na emeryturze

Imię: patsi

Numer postu:#20  Postprzez bart_tychy » Pn 20:59, 04 cze 2012

z tego co wiem to już jest autostrada pod Bośnię, a przynajmniej wyglądała na prawie ukończoną w zeszłym roku.
A to że klimy nie ma to co z tego? jak się jedzie w nocy to klima nie jest potrzebna ;)
bart_tychy
Klubowicz na emeryturze

Panda: była, ale nie ma :( jest paseratti
Imię: Bartek

Numer postu:#21  Postprzez Borys » Pn 21:00, 04 cze 2012

JaceK napisał(a):ja polecam Rowy, ośrodek Apator.

domki, lub pokoje z wyżywieniem, sniadania stól szwedzki nie do przejedzenia, obiad jak to obiad i kolacja stół szwedzki nie do przejedenia, do morza 50 metrów :)

w tym roku też jadę z familią, koniec lipca :)

Jacek czyli Pandomaniaki piją razem browara nad morzem ja jęde od 1 sierpnia do Ustki czyli jakies 23 km od Ciebie :D :jejeje:
Mój żółty budyń viewtopic.php?f=45&t=2469
Borys
Leader Team

Panda: 1,2 69 KM LPG
Imię: Paweł

Numer postu:#22  Postprzez sdss » Pn 21:01, 04 cze 2012

bart_tychy napisał(a):z tego co wiem to już jest autostrada pod Bośnię, a przynajmniej wyglądała na prawie ukończoną w zeszłym roku.
A to że klimy nie ma to co z tego? jak się jedzie w nocy to klima nie jest potrzebna ;)

Dokładnie bywa podrodze i 8 stopni :)
sdss
Bywalec

Panda: Była 1.2 Dynamic, Yetas, Astra H i Monster PATSI
Imię: Nieznane

Poprzednia strona

Powrót do Luźne tematy...