Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Buziak napisał(a):Panowie po pierwsze do tej dyskusji powinien byc nowy temat w innym dziale jak cos a pod drugie gdyby tak bylo dla wszystkich to kazdy za przeproszeniem "gówniarz" mógłby na konto klubu roznych rzeczy nawymyslac i uwazac ze on reprezentuje klub. Poza tym to nie naklejka tylko ludzie i to oni tworza klub, ludzie ktorzy wnosza od siebie kazdy cos innego do klubu. Nie wiem czy chcielibyscie zeby jakis dzieciak w pandzie z naklejka klubu was zjechal bo sie wywyzsza czy cos. Ja nie mam naklejki i nie narzekam:) jak przyjdzie odpowiedni czas bede mial temat pokaze starania to sie okaze czy zasluzylem czy nie:) ale jak juz napisalem to ludzie a nie naklejka na samochodzie:) i mimo ze to klubowicze wieksze maja prawo sie wypowiedziec dodalem pare slow:) jesli cos prosze klubowiczow o poprawienie mnie a w ogole admin niech przeniesie to do innego dzialu
gta7892 napisał(a):Dokładnie Łukasz. Wszyscy klubowicze powinni mieć naklejki i prezentować forum.
Wysztarczyło by tylko mieć fiata pandę i naklejki można kupować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości