jako że Panda jest autem taty, a moim jest Uno to je także chciałbym wam tutaj zaprezentować
a więc:
Moje Uno jest z 1989r, jest jednym z pierwszych w wersji mkII i posiada największy silnik wolnossący jaki był montowany w Uno czyli 1.5 75 KM. Jest w kolorze grafitowym metalik. Dostałem je w wakacje w 2010r, ale w rodzinie było już od 2006r
Na początku wyglądało tak:
po jakimś czasie zaczęła się zabawa w przerabianie Uno pod siebie i zmieniłem kierunki na białe i dołożyłem chlapacze na tył, zmieniłem prędkościomierz na z wersji SX, zmieniłem w nim podświetlenie z zielonego na niebieskie oraz zrobiłem ikonki od kontrolek takie jak np w Pandzie, zmieniłem przednie hamulce z litych 227 na wentylowane 240mm, zrobiłem skórzane obicia do drzwi, podświetliłem wszystkie przyciski, zegarek, panel od nagrzewnicy na niebiesko, zamontowałem światło w schowku i bagażniku, przerobiłem instalacje od świateł na przekaźnikową, dołożyłem czasowy wyłącznik światła oraz dodatkową lampkę w podsufitce oraz nad nogami, wszystkie one są na diodach. Zamontowałem także krańcówki do tylnych drzwi. Wykonałem też kontrolkę ilości płynu do spryskiwaczy. Pojawiły się także elektryczne szyby, oraz halogeny. Założyłem amortyzatory firmy KYB na przód i tył. To chyba wszystkie przeróbki jakie wykonałem w moim Uno. Ostatnio udało mi się także zakupić do niego alufelgi
teraz czas na fotki
lampka w schowku
dodatkowa lampka w posufitce
skóra na drzwiach przednich
skóra na drzwiach tylnych
lampki w bagażniku
240mm wentylowane
fotka zegarów po przeróbkach
zarys ogólny
i na koniec fotka z mini zlotu w Poznaniu
[img]url=http://imageshack.us/photo/my-images/864/dsc00678pm.th.jpg[/img]edycja zimowa
Trochę się rozpisałem, ale tak to jest jak się pisze o swoim aucie.
Jak wam się podoba moje Uno?