Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Huczas napisał(a):jak to wygląda w środku bo nigdzie żadnego zdjęcia nie mogę znaleźć ;/
enka napisał(a):zaczynam odnosic wrazenie ze nowe Fiaty w srodku zaczynaja przypominac jakies zabaweczki dla dzieci dedykowane na Chinski rynek. mam takie jakies dziwne skojarzenie. niby nowoczesnie ale taki troche tandetny bajzel no i te lakierowane powierzchnie ktore wygladaja na takie, ktore mialyby sie szybko zarysowywac.
Huczas napisał(a):Niby Panda ma kiepskie plastiki ale nie boje się jakoś ich zarysować bo delikatne ich podgrzanie likwiduje rysy
Dreamcatcher napisał(a):dokładnie. niech jeszcze po raz kolejny wezmą cenę z kosmosu ...
ciekawy projekcik: fiat 500X czyli pseudoterenowe 500L
może ładniejszy od 500l ale jak usłuyszałem iż po tym jak zastąpi sedici ma kosztować 70tys. zł. ... cóż raczej nie będzie to się sprzedawać lepiej jak panda 4x4.
Mam nadzieję iż przynajmniej nowy miejski samochodzik mający być produkowanym w Tychach będzie prezentować jakąś rozsądną politykę cenową (i stylistyczną).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości